arkadaslar aranızda ingiizcesi iyi olanlar ALLAH rızası için az sonra altda verecgim adrese girip ceviri yapsın siemens m55 in hafızasını 1.85 den 3,75 e cıkartılabiliyormus hatta baska yerde de okudum 4.01 yapan da varmıs ama gozu kor olsun ingilizcenin acil yaw su hafızayı genisletelim
Ben bayağıdan beri bu olayı biliyordum ama korktuğum için yapamadım.Garanti kapsamı dışına çıkmasın diye harbidende merak etmekteyim birileri bize yardım etsede en azından fw11 i yüklesek.
Arkadaşlar ben bir m55 aldım fakat cihaz "t-mobil"in yazılımına sahip, yani kısayol tuşları, dosya sistemi, internet bölümü hep t-mobile diye geçiyor.
*#06# den bilgilerde SW version .07 olarak geçiyor
Acaba softvare 10 yüklesem bu sorun ortadan kalkar mı? Bende s55 de var, bu kabloyu kullanabilir miyim? İki telefonu aynı bilgisayarda aynı programlar ile kullanabilir miyim?
teşekkürler
bende yabancı bir sitede gordum ama tırtıgımdan yukllememistim.deneyen varsa 4mb super olur yaw
harbi ama site ingilizce degil bazı yerler kasıyo
Romence... Ama anladığım kadarıyla kullanacağınız programı ve .bin dosyasını vermiş hangi adresler arası eprom yazılacağınıda vermiş.O adreslere dosyayı yazacaksınız hepsi bu...
tamamda format vs diyo gardas nasıl yani sonra gumburtuye gitmesin hem adresi nereye yazcan
ingilizce olsaydı belki bi yardımım olabilirdi ama mafelesefes
ingilizce degıl bu site bende anlamadım.nece
hicmi anlayan yok simdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme