vay anasına sahibindene baktığımda Allahın sevgili kuluymuum ve aracı cok iyi fiyata almısım.gerci bayideki arkadaslar söylemisti bu arac size kısmetmis diye.cünkü 3 günden beri bassat salantımdan dolayı 1.6 tdi golf mü,1.4 tsi bassat mı diye bir türlü karar verememistim ama cevremdeki arkadasların ve bayideki görevlilerin ısrarı ve birazda maddi nedenlerle hadi bakalım alalım bu golfü diye karar verdim geri benimkinde düz vites var ve en baz modellerden biri ama 3 günden beri arabayı almak isteyen cok olmus ama sağolsun bayideki arkadaslar beni düsünerek aracı obsiyonda tutu vermemisler.ha tabii ilanlardaki gibi 57 bin lira verecek bulursam hemen satarımda yani...
Hayırlı olsun, acaba 105hp'liklerden bulamadınız mı hiç?
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Hayırlı olsun, acaba 105hp'liklerden bulamadınız mı hiç?
90 tdi daha az yakar çok kaçar yokuş yukarı 140 hp lık benzinlileri sollar tork u 120 hplik benzimlilere plaka okutur sonuç 105 hp 1.6tdi da gereksiz
valla ellerinde dizel olarak bu 90 bg lik arac vardı ve devamlı bu aracın ellerinde nasıl bulunduğuna kendileride sasıyor ve bu modeldeki dizel araclara enaz kasım ayına,assat dizeller iinse mart 2012 ye tarih verebildiklerini söylüyorlsardı.
aslında yanıt vermeyecektim fakat başka bir konu araştırırken tesadüfen bu konuyu okudum şimdi konuyu açan arkadaşa ve cevap veren arkadaşlara sormak isterim bu arkadaş gerçekten varmı 2011 süper b 1.6tdi 105 hp yi beğenmeyip performansından dolayı satıp gene aynı firmanın ürettiği bir aracı gerek performans bakımından gerek konfor bakımından daha aşşağıda olan golf ü 1.6 90 hp modelini göklere çıkartmak nasıl bir mantıktır konu sahibi arkadaşa şunu sorucam gerçekten bindinmi bu arabalara hiç boş yere milletin vaktini çalıyorsun .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme