Şimdi Ara

Çok acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Önce matematiği halledeyim diyorum sonra fizik, kimya ve biyoloji çünkü fen sıfır. Diğerlerini de unuttum zaman geçti çok. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başaracağızzzzzz -- 21 Temmuz 2020; 21:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başaracağızzzzzz B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Kolay gelsin. Eğer kanal önerisi de isterseniz yazarım yine

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ilk iki sipariş edeceğim kitap Karekök sıfır ve acil olacak çok sağolun tekrardan.

Benim kitaplar iyidir biraz zorlar ama sınavı kazanmak için bunları çözmen lazım tm olduğun için ben de pek tavsiye veremiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben kanal önerisi için mesaj attım size. teşekkürler.

• 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    hiç önemli değil not aldım. temel koyup öğrenip onları da çözeceğim. sayısaldan gireceğim çünkü sınava. siz çekinmeden önerebilrisiniz

Yazdığım kitaplar çok iyidir ayt lerini alma o zaman tm için arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunur

• Haa sen son mesajda sayısalım demişin dikkat etmemişim sorun yok o zaman soru bankalarına fazla gömülme denemeyle tekrar üzerine git daha faydası olur

• ben sınava tmden girmiştim. fizik, kimya ve biyoloji sıfır hocam. matematiği de unuttum diyebilirim. temel atıp ilerlemem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başaracağızzzzzz -- 21 Temmuz 2020; 21:46:45 >
    Bıyıklı matematikten dinle 345 çöz, geo kenan kara birey b gelişim mavi kapaklı ve acil, fizik için esş kullandım youtube da iş görür fizikle barış umut öncül yaparsın, kimyada kimya adası dinledim ama çok yanlışı çıkıyor başka iyi bi kanal varsa oradan dinle palme konu anlatımda alabilirsin, biyoda selin kullandım memnundum

• tamam hocam çok teşekkür ettim yardımcı oldunuz. sağolun

Rica ederim hocam ne demek sorunuz olursa pm atabilirsiniz her zamann

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.