Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM (BOYALI ARABA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süre binecekseniz alınabilir dostum sonuçda sende o parçaları biryerlere sürtüp boyatabilirsin hiç belli olmaz,boya olayının sizi etkilemesinden çok karşı tarafı etkilemesini sağla bana kalırsa boyalı arabaya satamayacaklarını düşününce biraz daha fazla fiyat kıracaklardır emin ol,hevesinizi anlıyorum ama işin içinde maddiyat var bırakın onlar sizi arasın,olmazsada olmasın araba çok piyasada;)

• quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi33

uzun süre binecekseniz alınabilir dostum sonuçda sende o parçaları biryerlere sürtüp boyatabilirsin hiç belli olmaz,boya olayının sizi etkilemesinden çok karşı tarafı etkilemesini sağla bana kalırsa boyalı arabaya satamayacaklarını düşününce biraz daha fazla fiyat kıracaklardır emin ol,hevesinizi anlıyorum ama işin içinde maddiyat var bırakın onlar sizi arasın,olmazsada olmasın araba çok piyasada;)

Aldım hocam aracı 30.500'e.
    Boyadan dolayı 850 lira kırmış olduk.

İçim rahat, uzun süre de binicem inşallah.
    Allah herkese nasip etsin.
  • Arka çamurlukta macun olan yere küçük bir sürtünme olmuştur muhtemelen... oraya parça boya atılmış fakat renk tutmamıştır..Dolayısıyla kapıya da boya atılmıştır..Boyacıların çoğu böyle renk tutturamazlar komple boyarlar..
    Boyayı fazla dert etmeyin indirebilirseniz 1000 tl daha indirin ama indirim mutlaka olsun zira size boyasız olduğu söylenmiş..Satıcı fiyat indirimine gitmiyorsa ve de araç piyasasına göre ucuz değilse başka bir arabaya bakın..31 bin tl az para değil..

edit:araba alınmış, hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 14 Ağustos 2010; 21:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

sen aracı alcaksında bizden psikolojik destek istiyorsun sanki gibime geliyor

hocam çok sindiyse içine fiyatı kırabildiğin kadar kır al

ama ""Bu temizlikte bu kilometrede bir araç bulmam çok zor. "" böyle düşünme hiçbir zaman çünki etraf araba kaynıyor para sende oldukça elini öpen çok olur sende beğendiğini alırsın

Vallahi aslında durum bu hocam:)

Çünkü açık konuşmak gerekirse araç içime sindi.
    Alınca da 3-4 sene binicem bir araç olacak inşallah.
    Ben tüm kalbimle kazasız sadece çizikten boyalı olduğuna inanıyorum...

Bir kaç tane ustaya sorduk, bi arkadaş benzer bir durum yaşamış.
    Temiz dedikleri aracın kapısı boyalı çıkmış 500 lira düşmüşler.

Az önce satıcı arkadaşı aradım.
    Dedim hocam ben araştırdım konuştum benzer durumu yaşayan arkadaşım da var.

Ben dedim bu araca 30.500 lira ile talibim.
    Maksadım pazarlık da değil.

Eğer sizin için uygunsa benim için son budur.

Ve anlaştık :)
    Pazartesi alıyorum inşallah....
    Çok mutluyum hayalimdeki araba :)

güle güle kullan madem aldın artık bu saatten sonra boya moya unut gitsin

teslim alınca test edip görüşlerini yaz

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 14 Ağustos 2010; 22:04:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

Arka çamurlukta macun olan yere küçük bir sürtünme olmuştur muhtemelen... oraya parça boya atılmış fakat renk tutmamıştır..Dolayısıyla kapıya da boya atılmıştır..Boyacıların çoğu böyle renk tutturamazlar komple boyarlar..
    Boyayı fazla dert etmeyin indirebilirseniz 1000 tl daha indirin ama indirim mutlaka olsun zira size boyasız olduğu söylenmiş..Satıcı fiyat indirimine gitmiyorsa ve de araç piyasasına göre ucuz değilse başka bir arabaya bakın..31 bin tl az para değil..

edit:araba alınmış, hayırlı olsun...

Hocam siz 1000 TL indirin demişsiniz biz de 850 lira indirip bağladık.
    Düz hesap 30.500 oldu.
    Bence iki taraf için de makul oldu.
  • Artık arabaya aldım ama arkadaşlar şöyle bir şey var.
    Bu araba hala garanti kapsamında.
    Garantisi eylülde bitecek.

Takdir edersiniz ki garantisi devam eden kaskosu olan 40.000 lira üstüne alınmış bir aracın büyük hasarı olsa sigota ve servis kayıtlarında görürüz.

Servis kayıtlarında en ufak bir şey yok.
    Ha keza sigorta kayıtlarında da bir şey yok.

@ Hunter06

En kısa zamanda yorumlarımı yazacağım inşallah.
    Pazartesi araba bende :)
  • bence fiyatı düşürüp alın en azından ilerde sağını solunu sürtüp de boyatmak zorunda kalırsanız kafanız daha rahat olur. boyasız diye 2-3 bin lira daha fazla verip de ilerde birisi gelip aracınıza çarptığında yaşayacağınız kötü psikolojiden de kurtulmuş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 15 Ağustos 2010; 0:28:05 >
  • Hayırlı olsun.
    Aracın ne olduğunu yazmamışsısınız ya da ben kaçırdım.
  • eminim bu aracı bulana kadar bir sürü araba bakmışsındır ve tam içine sindiği anda da bu olayı farketmişsindir.

almakla iyi yaptın boşver, arabanın yürüyenine, iskeletinde bir oynama olmamışsa sorun olmaz. sigorta kayıtları da temiz.

ileride satarsan, sigorta kayıtlarının temiz olması büyük avantaj.

hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun arkadaşım
    Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
  • Hayırlı olsu trafikte olup da kaza riski taşımayan hiçbir araba yok fazla takmaya gerek yok ...
  • Boş ver al yazacaktım ama zaten anlaşmışsınız, hayırlı olsun.

Eğer garantili, kaskolu araba yüzeyel boyaysa hiç umursamayın. Trafikte ister istemez küçük sürtmeler olur. Siz yapmasanız araç park halindeyken gelir, başkası sürter geçer. Araç sahibi boyası kalktıysa çürümeye mi bıraksın; tabii ki boyatacak. Zaten 850 lira gibi de iyi bir meblağ düşürebilmişsiniz.

Önceki aracımda sağ arkaya bir transporter sürtündüğü için boya yaptırttım. servis 10x10 cm'lik çizilen boya için renk farkı belli olmasın diye arka çamurluk, tamponun yarısı ve arka direği boyamıştı. Uyduruktan bir alan için 3 parçada boya var diyerek sattım.

Aklınızda olsun, Allah korusun eğer küçük de olsa bu tarz bir şey ile karşılaşırsanız boyatmadan önce fotoğraflayın ki satarken başınız ağrıtmasınlar.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın keyifle.

• Yorum yapan iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

Fiat Bravo aldım arkadaşlar.

Bi kaç gün önce Fiat Bravo için başlık açmıştım.
    Orda bi ilan vardı.
    Aynı araba sahibinden'de ve araba.com'da.
    Araba.com'da galeri ilanı 29.750 demişler sahibinden'de sahibinin ilanı 31.500 demiş.
    Sahibindendeki ilanda tertemiz araba diyor, galericiyi aradım ön çamurluklar ve kaput boyalı dediler...
    Böyle durumlarda var işte.

En azından dürüst bir satıcıdan aldım.
    Hem satıcı için hem de bizim için makul bir fiyattan oldu alışverişimiz.

Darısı dileyenlerin başına.
  • quote:

Yorum yapan iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

Fiat Bravo aldım arkadaşlar.

Bi kaç gün önce Fiat Bravo için başlık açmıştım.
    Orda bi ilan vardı.
    Aynı araba sahibinden'de ve araba.com'da.
    Araba.com'da galeri ilanı 29.750 demişler sahibinden'de sahibinin ilanı 31.500 demiş.
    Sahibindendeki ilanda tertemiz araba diyor, galericiyi aradım ön çamurluklar ve kaput boyalı dediler...
    Böyle durumlarda var işte.

En azından dürüst bir satıcıdan aldım.
    Hem satıcı için hem de bizim için makul bir fiyattan oldu alışverişimiz.

Darısı dileyenlerin başına.

Amin :D Hayırlı olsun aracınız kazasız günlerde kullanın... Biraz daha düşünseydiniz araba almaktan vazgecerdiniz heralde

• quote:

Semih Bey aynen dediğiniz gibi oldu temiz hatasız diye anlaşmıştık.
    Son dakikada böyle bi şey çıktı işte.

Satıcı arkadaşın da benim de çok canımız sıkıldı.
    O da bilmiyordu.

Ben 30.000-30.500 aralığı makul diye düşünüyorum.
    Araç da çok iyi durumda Allahı var.
    Satıcı arkadaş tertemiz kullanmış.

İllaki biliyordur.İnsan bindiği arabayı bilir.Alırken baktırmıştır.Bizde kaç aydır araç arıyotuz bu tür satıcılarla çok karşılaştık.İnsan bindiği aracı bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldız061990 -- 15 Ağustos 2010; 14:39:20 >
  • hayırlısı olsun ,,kazasız belasız sürüşler..:)
    ,
    boyalar yüzeysel ise çokta dert etmeyin.. eğer ekspertiz yaptırdığınız yerlerden bir rapor aldıysanız ilerde işinize yarayabilir..çünkü malum trafik ,,ilerde sizde bir -iki parça değişim yada boya yaptırırsanız büyük bir kaza geçirilmiş gibi algılanabilir.. bu açıdan elinizde bir rapor vs yerinde olur ..
    ,,
  • @aerenipek

hocam ben inanıyorum satıcı arkadaşın bu durumu bizimle beraber öğrendiğine..

@ nicknettin

boyalar yüzeysel hocam;
    ön kapıda ve arka kapının sonuna kadar macun yok sadece boya var.
    arka çamurlukta macun var bolca :)

zaten anlaştık artık.
    inşallah bir sorun çıkarmaz araç bize.
  • Hayırlı olsun ne diyelim.Bizde çok arkadaşa rastladıkta onun için söyledim.
  • Hayırlı olsun o fiyata yapılabilecek en iyi tercihlerden birini yapmışsınız. Hem performans hem ekonomi bir arada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.