Şimdi Ara

cok acil yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasla ben yan chaimdaki itemlari kasaya koydum girip gercek adamimla alcaktim ama gercek adamimla girdim o itemlar yoktu bunun nedeni ne lutfn yardim edin

cok degerli itemlardi lutfn

• ya lutfen yardim edin cok onemli ya lutfen o itemlari almam lazim

lutfen yardim edin lutfennnnnnn

• Şimdiden Geçmiş olsun! Üzerine bi bardak su iç kardeşim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralikatil -- 10 Ekim 2006; 3:09:44 >
  • lutfn yardim edin arkadaslar

cok onemli benim icin cvp yazin yaaa

ama ole bise olmasi imkansiz cunku yan chardaki itemlari kasaya koydum yani yan char ayni accountda

kasaya koydum kendi adamimla alcaktim ama yok simdi lutfnnnnn bi bilen birisi yardim etsin

lutfennnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asassin1234 -- 10 Ekim 2006; 3:12:40 >

• ya yardim edin lutfen ya
  • Ben derim, becerebilirsen rollback yaptır!
  • ama nasil pre fln yok
  • Şimdi ben anlamadım olması pek mümkün bir şey değil mesela benimde bir yan charım var satışları onla yaparım merchant charım yani.
    Girdin onla itemleri inn hostese koydun ancak asıl charınla baktın inn hosteste yoklar
    Bence bi yan charının invertory sine bak belki ordadır ya da bir hatan olabilir tam olarak bilemicem
  • valla sole oldu yan chaimdaydi itemlar ona giip kasaya koydum dige adamimla gidim ama yoktula

sona yan charla girdim onda da yoktu\\

nereye gitti bunlar
  • ticket gönder ama pre yok pek ilgileneceklerini sanmam geçmiş olsun yapacak bişe yok gibi görünüyo.
  • LANCrJACK

YADIM ET LUTFN
  • buna kimse yardım edemezki girdiğinde itemlerin yoksa soyulmuşsun demektir yapacağın tek şey tekrar olmaması için şifreni mailini hatta gizli sorunu değiştirmek giden gitmiş geçmiş olsun

yada bi hatan var yoksada soyulmuşsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.