Şimdi Ara

cok acilll arkadslar iphone 5.im elimde kaldi cop oldu hicbir sekilde acamiyorum lutfenn yardim !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Başınıza gelene üzüldüm ama, Apple nihayet ciddi önlem almış gözüküyor çalıntı cihaz konusunda.

Kesinlikle çalıntı cihaz konusundaki önlem ios7 ile gelen en önemli özellik... Böyle sorular forumda açılınca insanın kafası karışıyor ama aklımıza kötü birşey getrmemek lazım...

Tlf nu caldigimi mi düşünüyorsun ne güzel sacmaliyorsun ne iş yaptığımı biliyormusun sen suphen varsa gel sana telefonun newyork ta aldığımda faturası kutusu herşeyini göstereyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamut131

Bilgileri bilmememk değil ben üç tlf kullanıyorum ve hesaplar ile uğraşmıyorm birisine aç dedim açtı arkads çünkü benden kart bilgisi istiyordu ve sonra hiç girmedim bile hesap bölümüne kullanıcı adını bile bilmiyorum çünkü uygulama ile uğraşacak vaktim yok sadece tlf sms kullandım ve saclamalik zaten 1300.tl ye aldım şimdi duvara vuracam başka bi çare yok tam saçmalık apple de bisi yapamiyor :/

Jailbreak ile active ekrani geciliyordu belki jailbreak ciktiginda bu ekranda gecilebilir
    Yani duvara vurmayı bir daha düsünün bence :)

• Çözülmez tek çare Logic board değişimi yada nan flash entegresi değişimi jb olsa bi ihtimal

Kısacası bunu yaptırana kadar sahibini bul

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Bu olay nedir? ilk defa duyuyorum.

Bu durumun olusmamasi icin iOS 7'li bir cihazi restore ederken neye dikkat etmek gerekiyor?

Apple id ve sifreni bilmen gerekiyor yoksa restore sonrasi telefomu acamiyorsun aktiflestirmen gerekiyor bence bu kadar agir bi bedeli olmamali vardir heralde bi yolu?

• Bugün apple ile görüşecem sorunu cozeceklerini sanmıyorum ama faturasini tarayıcı ile gonderecem ınş bi faydası olur

• quote:

Bugün apple ile görüşecem sorunu cozeceklerini sanmıyorum ama faturasini tarayıcı ile gonderecem ınş bi faydası olur

Aşağıdaki bilgiden daha fazlasını vereceklerini sanmıyorum;

iPhone'umu Bul Etkinleştirme Kilidi: Bir aygıtı önceki sahibinin hesabından kaldırma
  • .Yapamadılar arkadslar cihazı 3 kere duvara vurdum duvara yazık kağıt kalktı duvardan bi daha iphone alırsam en güzeli htc öne ve s4 .
    İnanamayan caldigimi düşünen arkadlar için foto da atayım buraya
     cok acilll arkadslar iphone 5.im elimde kaldi cop oldu hicbir sekilde acamiyorum lutfenn yardim !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamut131 -- 2 Ekim 2013; 14:08:43 >
  • Jb yle gecilirdi bence o ekran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para bol olsa gerek ki iphone 5 ler duvarlara vuruluyor

• hepsini geçtim yedek parça olarak satabilirdin cihazı :)
  • Bide resmini koymuş şımarıklık başka birşey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    anakart değişmeden olmaz. aktivasyon yapmıyorlar, onu da serinodan kontrol ediyorlar. ama jb olduğunda aktivasyon zaten apple sitesinden olmadığı için çakma aktivasyonla telefon kandırılabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 13 Ekim 2013; 12:02:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Başınıza gelene üzüldüm ama, Apple nihayet ciddi önlem almış gözüküyor çalıntı cihaz konusunda.

Kesinlikle çalıntı cihaz konusundaki önlem ios7 ile gelen en önemli özellik... Böyle sorular forumda açılınca insanın kafası karışıyor ama aklımıza kötü birşey getrmemek lazım...

Tlf nu caldigimi mi düşünüyorsun ne güzel sacmaliyorsun ne iş yaptığımı biliyormusun sen suphen varsa gel sana telefonun newyork ta aldığımda faturası kutusu herşeyini göstereyim..

şüpheli hareketler bunlar...

arkadaşın şifreyi unutsa bile bişey olmaz, apple id aldığı mail adresiyle şifre sıfırlama yapabilir...

• quote:

.Yapamadılar arkadslar cihazı 3 kere duvara vurdum duvara yazık kağıt kalktı duvardan bi daha iphone alırsam en güzeli htc öne ve s4 .
    İnanamayan caldigimi düşünen arkadlar için foto da atayım buraya
     cok acilll arkadslar iphone 5.im elimde kaldi cop oldu hicbir sekilde acamiyorum lutfenn yardim !!!

birde faturasının resmini koysa yukarda öyle demişsin hani şu apple'a yollayacağın

• Su an telefonu calan hirsizdan hicbir farkin yok. Nasil o da telefonu hicbir sekil de kullanamazsa sen de sifreyi bilmeden kesinlikle kullanamazsin.

• Tek şansın o mailin şifresini bulmak. Yoksa Apple Online Servis açtırana kadar bayağı uğraştırır. Nerden bilsinler senin hırsız olmadığını?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.