Şimdi Ara

COK ACİLLL LUTFENNNNNNNNN.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Opel çok masraf çıkartıyor , Megane'da çok dandik. Zaten bu saatten sonra her ikisi de kesinlikle alınmaz. Ben olsam Toyota ya da Mazda alırdım. Performans , Kalite , Dayanıklılık ve F/P oranı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Opel çok masraf çıkartıyor , Megane'da çok dandik. Zaten bu saatten sonra her ikisi de kesinlikle alınmaz. Ben olsam Toyota ya da Mazda alırdım. Performans , Kalite , Dayanıklılık ve F/P oranı.

Megane'nin dandik gibi görünmesinin nedeni satış adetinin fazla oluşudur.Mazda TR'de 2.eli zayıf olan bi araç.F-P oranı dersen Honda Civic(Performans da)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Opel çok masraf çıkartıyor , Megane'da çok dandik. Zaten bu saatten sonra her ikisi de kesinlikle alınmaz. Ben olsam Toyota ya da Mazda alırdım. Performans , Kalite , Dayanıklılık ve F/P oranı.

Megane'nin dandik gibi görünmesinin nedeni satış adetinin fazla oluşudur.Mazda TR'de 2.eli zayıf olan bi araç.F-P oranı dersen Honda Civic(Performans da)

• arkadaşım bak senin için konu bile açtım foruma vectra 1.6 performans adı altında...bari onları okuyup karar verseydin...yine de sen bilirsin o kadar söyledim vectrayı o motor seçenegiyle almamanı ama yine de sen bilirsin yani..yapacak bişey yok...ne demişler bir musibet bin nasihatten evladır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 6 Temmuz 2007; 3:02:25 >
  • 1.si Renault Opelin kalitesine yetişemez
    2.si koskoca Opel Vectra için ne yatırımlar yapıyor ne testlere tabi tutuyor 1.6 motor çekmez yürümüyo gibi
    şeyler çok saçma 1.6 motor çekmese Opel Vectraya o motoru koyarmı??
    3.sü Megane c sınıfı Vectra d sınıfı bu bile vectranın üstün olduğunu gösteriyo
    4.sü D sınıfı arbalar C sınıfı arabalara göre daha sağlamdır
    5.si Megane kötü araba demiyorum sınıfında yine başarılı ama Vectrayla asla kapışamaz passat,avensis vs..
    derseniz şu şöyle bu özelliği daha iyi gibisinden tartışılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

1.si Renault Opelin kalitesine yetişemez
    2.si koskoca Opel Vectra için ne yatırımlar yapıyor ne testlere tabi tutuyor 1.6 motor çekmez yürümüyo gibi
    5.si Megane kötü araba demiyorum sınıfında yine başarılı ama Vectrayla asla kapışamaz passat,avensis vs..

adam avrupa da d sınıfı bir araç için 1.6 motor uretmiyor...çunku avrupa 2.0 kullanıyor...1.6 ile işi olmaz...direkman astra dan söküyor motoru vectraya koyuyor...hiçbir avrupa ulkesinde d sınıfı bir araçta 1.6 litre ve 100 beygirlik motor yok...işin aslını bilmeyenler ögrensinler artık bazı şeyleri...burası türkiye vergiler pahalı benzin pahalı mecbur malını satmak için 1.6 motor seçenegini ekliyor...avrupa da 1.6 motorlu vectra diye bişey yok...araştırın bulursanız konu açacam ben hiçbişey bilmiyorum diye...vectranın başka yönlerini eleştirdigimiz yok...bu arada frenleri de kötü araç ne kalkıyor..ne de duruyor...sürüş dinamiği denen bişey yok araçta...bilmeyenler ögrensin artık bazı şeyleri...
    benim 95 model tipom bile daha guvenli bu araçtan...çünkü bastın mı gidiyo...bastın mı duruyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 6 Temmuz 2007; 14:13:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

quote:

adam avrupa da d sınıfı bir araç için 1.6 motor uretmiyor...çunku avrupa 2.0 kullanıyor...1.6 ile işi olmaz...direkman astra dan söküyor motoru vectraya koyuyor...hiçbir avrupa ulkesinde d sınıfı bir araçta 1.6 litre ve 100 beygirlik motor yok...işin aslını bilmeyenler ögrensinler artık bazı şeyleri...burası türkiye vergiler pahalı benzin pahalı mecbur malını satmak için 1.6 motor seçenegini ekliyor...avrupa da 1.6 motorlu vectra diye bişey yok...araştırın bulursanız konu açacam ben hiçbişey bilmiyorum diye...vectranın başka yönlerini eleştirdigimiz yok...bu arada frenleri de kötü araç ne kalkıyor..ne de duruyor...bilmeyenler ögrensin artık bazı şeyleri...
    benim 95 model tipom bile daha guvenli bu araçtan...çünkü bastın mı gidiyo...bastın mı duruyo...

ağzına sağlık çok doğru söylemişsin

• Astradan söküp Vectrayamı koyuyo lafı çok komik geldi
    doğru 1.6 motor zayıf ama çok zayıf değil d sınıfı arabalara ama çekmiyo itmiyo kalkmıyo gibi şeyler
    yanlış türkiyede 2.0 motor arabaya binmek çok zor vergisi fazla ve çok yakıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

quote:

adam avrupa da d sınıfı bir araç için 1.6 motor uretmiyor...çunku avrupa 2.0 kullanıyor...1.6 ile işi olmaz...direkman astra dan söküyor motoru vectraya koyuyor...hiçbir avrupa ulkesinde d sınıfı bir araçta 1.6 litre ve 100 beygirlik motor yok...işin aslını bilmeyenler ögrensinler artık bazı şeyleri...burası türkiye vergiler pahalı benzin pahalı mecbur malını satmak için 1.6 motor seçenegini ekliyor...avrupa da 1.6 motorlu vectra diye bişey yok...araştırın bulursanız konu açacam ben hiçbişey bilmiyorum diye...vectranın başka yönlerini eleştirdigimiz yok...bu arada frenleri de kötü araç ne kalkıyor..ne de duruyor...bilmeyenler ögrensin artık bazı şeyleri...

ağzına sağlık çok doğru söylemişsin

saol dostum

• 1.6 için megane ideal,
  • iki aracaı karşılaştırırken şunuda göz önünde bulundurmak gerekmezmi. megane dizel 15 kuruş vectra benzinli 35-40 kuruş yakacak. tamam yapan kimse onu hesap etmiştir 1.6 motor vectrayı kaldırır götürür ama yakıt.
  • Başlık konu ile ilgili olmalıdır yoksa konun başlığını düzeltme sözü verinceye kadar kilitlenir. En iyisi biz kilitlemeden sen başlığını düzeltiver...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.