Şimdi Ara

çok az kaldı rc tt01d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bu rc işinde yeniyim bir abim tavsiye etmişti hem başlangıç için öğreten bir araba hemde profesyonel için kaliteli bir arabi diye tamiya tt01 d yi
    fiyatı geçen sene yüksek gelmişti ve başlmadan bırakmıştım bu işleri ancak şimdi karar verdim almaya bi yardım ederseniz sizden kumanda batarya ve servo tavsiyesi almak istiyorum

düşündüğüm
    kumanda fly sky gt3b-c
    pil ---
    servo---
    kep boyası şimdilik önemli değil ve şöyle bir olay var tt01 d rtr bir araç değil ama ellerim yeteneklidir kendim toplayabilirmiyim
    bide bu pillerde hep şu 2s 3s nesir çözemedim okadae video izlememe rağmen bilen birisi anlatabilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tt 01 d yi kac paraya buldun bilmiyorum ama ben bundan 4 sene once hobiye baslarken bile onerilmezdi dusun eski bir sase cok ugrastirir seni o yuzden sana dusuk fiyatli sase olarak team magic e4d yada sakura d3 oneririm . Ama baslangic icin tm e4d alsan daha rahat olur senin icin . Kumanda guzel . Pil olarak su cinli bir marka vardi nano tech mi ne hobbyking de satiliyor ondan bulabilirsin sahibindende filan 2 s yeterli olacaktir drift icin 3 s e gerek yok hatta olmaz bile . Servo olarakda bir kere al kaliteli al sawox filan yada cin mali bluebird filan al sansliysan kullanirsin yillarca . Istersen bana pm at link atarim sana hatta bir kac parcada ben satiyorum konusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.