Şimdi Ara

Çok büyük ikilemdeyim arkadaşlar yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys dil 1 den 400 puan aldım. Sıralamam 7798. Tercihlere çukurova ve sakarya ingilizce öğretmenliği yazdım. Sakarya çıkarsa dayımın yanında kalacağım. İşte hazır. Maddi ve çevre bakımından hiç sorunum olmayacak yani. Fakat çukurova da güzel üniversite ve kampüsü büyükmüş diye duydum. Sakarya çıkarsa hendekteki eğitim fakültesinde okuyacağım. fakat okula gidip eve geleceğim direk. Çukurova çıkarsa yurtta kalmak gerecek bu sene ailem taşındığı için maddi sıkıntılar olacak. Sizce ne yapmalıyım çukurova mı yoksa sakarya mı? Tercih listemi koyuyorum sizce hangisi çıkar. eğer çukurova çıkarsa listeden silip sakarya yı başa geçireceğim galiba.

Çok büyük ikilemdeyim arkadaşlar yardım lütfen!

• evet herkez çukurovayı çok övüyor sakarya gidince iş hazır demişsin çukurovaya gidince iş hazır olmucak mı ? ama rahat et bence yani sakaryayı tercih et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdeath-

evet herkez çukurovayı çok övüyor sakarya gidince iş hazır demişsin çukurovaya gidince iş hazır olmucak mı ? ama rahat et bence yani sakaryayı tercih et..

Hocam sakarya'da dayımın çiğ köfteci dükkanı var iyi kazanıyor. Günlük 50 lira civarı yevmiye. Hem çevreyide tanıyorum orada. fakat adana da tanıdığım kimse yok.
  • Bildiğin yer her zaman iyidir bende mesela karabüğe gidicem hiç bilmiyorum istanbulu iyi biliyorum kazandım ama şartlar uygun değil sen yine iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdeath-

Bildiğin yer her zaman iyidir bende mesela karabüğe gidicem hiç bilmiyorum istanbulu iyi biliyorum kazandım ama şartlar uygun değil sen yine iyisin

Doğrudur hocam. Çukurova yı çıkardım listeden sakarya'yı başa aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.