Şimdi Ara

çok ciddi soru: konu dışında takılan insanların normal olma ihtimali var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimiz anormaliz bir tane bile normal üye yok herkes sorunlu bunu kabul edin

• Theo var hayatı yaşıyor iste ne güzel

Bu arada senin olmayan derdini sevecem artık dua et yak kalk yalvar Allah a sana gercek bir dert vermesin

Derde bak arkadassizlik

Arkadaslik diye bir şeyin olmadigini kavrayana kadar aci cekeceksin

Kardesim olacak gerizekali da bu dertten muzdarip durup durup sucu bize atip bize cemkiriyor

Hayatta ya kurban olursun (kurban rolu oynarsin) yada istediğin adam olursun (en azindan olmaya calisirsin) hepsi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Hepimiz anormaliz bir tane bile normal üye yok herkes sorunlu bunu kabul edin
    Sorunsuz adam var mi ki

Hayati oyun zannediyoruz hayatta en olumlu seylerde bile pek cok olumsuzluk var

Pek az insan 0 dert yasar bu hayatta onlarda en zengin ve en kahpeleridir cunku sadece zenginler parayla ilgili dert cekmez ve sadece kahpeler kendilerini her olumsuzluktan (cogu zaman eline diken batmasin diye insanlari atese atarak) kurtarir

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Sorunsuz adam var mi ki

Hayati oyun zannediyoruz hayatta en olumlu seylerde bile pek cok olumsuzluk var

Pek az insan 0 dert yasar bu hayatta onlarda en zengin ve en kahpeleridir cunku sadece zenginler parayla ilgili dert cekmez ve sadece kahpeler kendilerini her olumsuzluktan (cogu zaman eline diken batmasin diye insanlari atese atarak) kurtarir

Alıntıları Göster
    Biz kafadan sorunluyuz

• quote:

Biz kafadan sorunluyuz

Alıntıları Göster
    Paran varsa saglam bir psikolog tamir eder kafanı benim yok o yuzden kendim ugrasiyorum cok cok yavas ilerlemeye calisiyorum ama hayat surekli daha cok zarar veriyor hizina yetişemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Paran varsa saglam bir psikolog tamir eder kafanı benim yok o yuzden kendim ugrasiyorum cok cok yavas ilerlemeye calisiyorum ama hayat surekli daha cok zarar veriyor hizina yetişemiyorum

Alıntıları Göster
    Bu hayat boş , vaktini doldurmaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77BA090AF -- 5 Mart 2019; 18:7:50 >
  • quote:

Bu hayat boş , vaktini doldurmaya çalış

Alıntıları Göster
    Bos kalabildigim vaktim kalmadi zaten fazla

Ama vaktin neyle doldugu onemli benimki b.kla dolu

• Doğru hocam

• Çoğu öyle zaten, burda asosyal ayağı yatıp birbirlerini trollüyorlar, o yüzden bu zamana kadar hiçbir konularına mesaj yazmadım.

• normalim hiçbir problemim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Normal olsam burada ne işim var. Hayatin şifrelerini çözmüş bir alimim ben. Değerimi ben öldükten sonra anliyicaksinjz.
    Bu işte bu minvalde hareket etmemiz gerekiyor

• $€n!n y@pT|ğ|n @T@® #@Y@t|M@ ®€πK k@+@R

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8-9 yıl önce vardı, artık yok. Saçma sapan konular var lan zamanında sayfalarca wikileaks'i tartıştı bu bölüm

• sosyal hayatım varken bişe sormak için fln açıyodum konuyu

şimdi sabahtan sporu aradan çıkarıp tüm gün evde gitar çalıyom, dizi izliyom, arta kalan zamanda da burda trolluk yapıom
  • normal adam ne arar la dh'de.
  • Varsa da %10 filandır.
    Çoğumuz normal değiliz bence.

• Yok babuş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Allah öyle bir kader yazmış ki hocam ne zaman düştüğümüz yerden kalmaya çalışsak hayat bizi yamultup atıyor. Gerçekten inanılmaz bir durum hayatın bu kadar vicdansız sert hali
    Beynimi yakan mesele şu kader insanın yüzünü bir kez bile güldürmez mi ? Her insanın kendini öne geçiren farklı bir özelliği var ama bende hiçbir şey yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.