Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL / BRICK OLAN TELEFON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukanoksuz

Servise gonder ucretsiz yaparlar, benimki yapildi

Garanti dışı demesinler sonra?
  • Bende flashta bozdum sarj vb almiyo acilmiyodu. Buyuk ihtimalle preloader acik sekilde flashladin. Telpaya yollamak istemiyorsan gionee e3 cin rom bul full sekilde flashla sonra preloader kaldirip v6000 flashlayiniz. Driverlerinizi kontrol edin ve olana kadar butun flashtool surumlerini deneyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende flashta bozdum sarj vb almiyo acilmiyodu. Buyuk ihtimalle preloader acik sekilde flashladin. Telpaya yollamak istemiyorsan gionee e3 cin rom bul full sekilde flashla sonra preloader kaldirip v6000 flashlayiniz. Driverlerinizi kontrol edin ve olana kadar butun flashtool surumlerini deneyiniz.

Evet hocam preloader işaretliydi. Gionee E3 4.2.1 rom buldum onda da 4032 hatası verdi, şimdi başka bir flash tool ile deneyeceğim, olursa bilgilendiririm.
  • Sp flash 3.125 veya 3.18 de duzeliyo diye biliyorum. Telpa zaten yapar teli bisey olmaz

• quote:

Sp flash 3.125 veya 3.18 de duzeliyo diye biliyorum. Telpa zaten yapar teli bisey olmaz

Yok hocam, hiç tepki vermiyor telefon, yarın göndereyim servise.. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

@dogukanoksuz @mcht38
  • Kardes cozemediysen hemen halledelim. Sıkıntı yapma düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

Sp flash 3.125 veya 3.18 de duzeliyo diye biliyorum. Telpa zaten yapar teli bisey olmaz

Yok hocam, hiç tepki vermiyor telefon, yarın göndereyim servise.. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

@dogukanoksuz @mcht38

Ozur dilerim benim yuzumdende hard brick oldu. Cwm yukle dedim.

• http://forum.pittech.net/index.php?topic=20621.0

İlk mesajdaki v6565 i indir
    Dördüncü mesajdaki splashtool u indir

preloader'i kaldırıp flasladığında olmuyorsa birde sadece preloader'i yükle. Öyle dene kesin olacaktır. Ben o şekilde yaptım.
    "sorumluluk sana ait"

Edit: 4gb için bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzkanÇ -- 7 Temmuz 2014; 8:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

@dogukanoksuz @mcht38

Ozur dilerim benim yuzumdende hard brick oldu. Cwm yukle dedim.

Konuyu açmadan önce de hard brick durumdaydı zaten, sizlik bir şey yok, merak etmeyin.

@TRozkan

Her türlü denedim, olmuyor hocam. Servis yolu gözüktü.

• MTK cihazlar brıck olmaz

-Cihazın kaç romluksa ona göre orjinal romunu indir.

GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0 şunu google arat indir içindeki driverları kurup telefonunu pilsiz bir şekilde bağla bilgisayar birkez daha driver kuracak ardından telefonu çıkar bilgisayardan , sp flaşa gelip Scatter-loading diyip İndirdiğin romun içinde MT6589_Android_scatter_emmc.txt dosyasını seçip sol üstteki Firmware -> Upgrade seçip telefonunu pilsiz bir şekilde bağla bakalım görecekmi sp flaş
  • erkut17500 kullanıcısına yanıt
    Bende çok uğraşmıştım ama sonunda açtım, belki işine yarar kendi kablosuyla yükleyemedim ama sonynin kablosu ile yükledim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.