Bildirim
Çok çok eski bir yabancı şarkıyı arıyorum beyler yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sesi Enrique Iglesias a mı benziyodu -
quote:
Orijinalden alıntı: emmpati
sesi Enrique Iglesias a mı benziyodu
Evet hocam benziyordu :)) -
enrique iglesias ft ciara takin back my love
bu şarkıdaki Enriquenin bağırışına çok benziyo. aradığın adam büyük ihtimalle Nek diye bi italyan. eğer benim hafızamda canlanan şarkı ise. mesela Nek - Se Una Regola C'è. ama bu adamın hangi şarkısı olduğunu bilmiyorum. en azından aramaya değer. -
quote:
bu şarkıdaki Enriquenin bağırışına çok benziyo. aradığın adam büyük ihtimalle Nek diye bi italyan. eğer benim hafızamda canlanan şarkı ise. mesela Nek - Se Una Regola C'è. ama bu adamın hangi şarkısı olduğunu bilmiyorum. en azından aramaya değer.
Hocam alnından öpüyorum senin mükemmelsin :) Enrique İglesias dedin yazdım youtube a Enrique İglesias 2006 diye hemen çıktı çok teşekkür ederim :)
-
quote:
bu şarkıdaki Enriquenin bağırışına çok benziyo. aradığın adam büyük ihtimalle Nek diye bi italyan. eğer benim hafızamda canlanan şarkı ise. mesela Nek - Se Una Regola C'è. ama bu adamın hangi şarkısı olduğunu bilmiyorum. en azından aramaya değer.
Tebrikler ... Bide şuna el atarsanız çok iyi olur benim için.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74597427
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X