Şimdi Ara

Cok dertliyim cok sinav sonucum yuzunden ailem benimle konusmuyor nolur yardim edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merakediyorumlutfen M kullanıcısına yanıt
    hocam bizde de öyle anne baba bi tripte ama bu senin hayatin babam ögretmen annem ögretmen şu an bana doktor olmadım diye kızamazlar onlarda olsaydı o zaman zamanında bunu onlara söyleyince hemen bizde bu kadar imkan yok diye savunmaya geçiyorlar kardeşim bizdede imkan çok ama rakip çok 1990 yılında 700 bin kişi girerken şindi 2 bucuk milyon insan giriyor hayat benim hayatım ailem bana kızamaz bu yüzdeb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melbourne Bounce kullanıcısına yanıt
    Sence hngi yila daha yakin olur

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    6dan 15e düşenin canına okuyorlar

• ongurt11 O kullanıcısına yanıt
    Haklisin aslinda ama ben onlarada bi noktada hak veriyorum bizim icin calisiyolar benim babam insaatta calisiyor onun emeklerini dusundukce uzuluyorum

• hocam haklısın ama sen yapmamayı ister misin söyle bana kim bilerek yapmaz ? emin ol imkanın olsa full çekerdin ama olmuyor bazen lanet olsun ki olmuyor kaderci kısmetçi degilim ama insanın kalemi bazen dügümleniyonsınavda allahtan hayırlısınu istemeye bak

• ongurt11 O kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim insallah hekes icin hayirlisi olur bundan sonrasi bizim elimizde degil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.