Şimdi Ara

ÇOK ESKİ Bİ ANSİKLOPEDİ SERİSİ ARIYORUM LUTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çok eski bi ansiklopedi serisi arıyorum ama bulamıyorum. İnce ince kitaplardi kapakları sertti ETOBURLAR diye kitabi vardi OTOBURLAR diye vardi uzay hakkinda bi kitabi vardi insan hakkinda bi kitabi vardi kapağında koşan bi atlet resmi vardi uzay icin olanda sanirim astronot resmi vardi etoburlarda aslan resmi vardi baska kitaplarida vardi bunlar seriydi çok guzel renkli bi seriydi ama bulamıyorum yardimci olurmusunuz ? Anlatabildimmi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 17 Aralık 2016; 15:50:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2002-2003 gibi olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

çokta çok eski değil. Junior Larousse

ÇOK ESKİ Bİ ANSİKLOPEDİ SERİSİ ARIYORUM LUTFEN YARDIM

hocam bu değil. etoburlar ayrı otoburlar ayrı uzay için olanı ayrı insan için olanı ayrı ayrı çiltlerdi. ETOBURLARDA KOCAMAN ASLAN MI KAPLAN MI NE SURATI VARDI AĞZI AÇIK KÜKRERKEN Bİ RESİMDİ ÜSTÜNDE ETOBURLAR YAZIYORDU. UZAY İÇİN OLANDA ASTRONOT VARDI KOCAMAN KAPAĞI KAPLIYORDU, İNSAN SAĞLIĞI İÇİN OLANINDA KOCAMAN Bİ ATLET VARDI KAPAĞI KAPLIYODU BU ŞEKİLDEYDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

2002-2003 gibi olabilir mi?

çıkış tarihini bilmiyorum ama ben 2002 2003 de 10-11 yaşlarındaydım ama bu kitapları daha küçükken biliyordum ve o zamanlarda bile eskiydi yani 90lı yıllarda alınmış bi seri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.