Şimdi Ara

Cok feedliyorum önerileriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ben lolde cok feedliyorum misal adamin tek vurusluk cani var kule alti girmeden rahat edemiyorum aslinda tank oynarım ama ben ne zaman takimi tanklasam hani gelseler 1 vursalar 5 te 5 yapacaklar millet kaçıyor o yuzden ahri varus nasus quinn gibi oyun baslari atak ve yetenek diziyorum. Yani adamlarla boyle durtmeli falan oyniyorum. Adamlar karsilikli birbirimizi kesiyoruz takimim adina kotu oluyor tank aliyorum arkada jung asist karteriyim zac ile oynuyorum full tank ciktim 12 /3/20 gibi skorla gidiyorum. 5 k can yapiyoz millete birakiyorum millet kaciyor yakalamaya calisan oluyor.
    1- Bu feedleme ve tank konusunda ne yapim ? (Fikirlerinizi bekliyorum )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tank almıyorum, nasus alıyorum.

• oynama sana göre bi oyun deildir belki

• Tek atan şampiyonlar oyna ciddiyim
    Edit:lb darius gibi early de tek atan
    Edit2:konu başlığını düzeltir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokoloko -- 27 Ağustos 2014; 1:19:34 >
  • Feedlemeyerek çok iyi bir başlangıç yapabilirsin
  • Az feedle bence bu bir çözüm olabilir
  • Kule altı girme ve stream izle
  • Aynı taktiği sen yap al riven ilk levelde adama gir adam sana vursun sen ona vurma 100-150 canın varken kule altına doğru kaç ,adam lane ittirsin sana dalmayı denerse ctrl w yap w aç ,adam birkere vurduktan sonra stunla bu taktikle platı felan bulursun ( adam direk ignite atarsa b ye basıyosun anca base atarken kesersin low deyip adamı low olduğuna inandırıyorsun)
  • Oynama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Aynı taktiği sen yap al riven ilk levelde adama gir adam sana vursun sen ona vurma 100-150 canın varken kule altına doğru kaç ,adam lane ittirsin sana dalmayı denerse ctrl w yap w aç ,adam birkere vurduktan sonra stunla bu taktikle platı felan bulursun ( adam direk ignite atarsa b ye basıyosun anca base atarken kesersin low deyip adamı low olduğuna inandırıyorsun)

• requaizen R kullanıcısına yanıt
    Bu taktik çalışır bence.
  • Nickini yazar mısın bi block atayım.
  • kontrollu oyna farm yap kulene yakın gerekirse kule altı oyna...
  • 1) Karşıdaki adc ye kule altı girme keser seni
    2) Middeki hero diğer lanelere gank gelebilen bi heroysa (örn: katarina,akali,talon) bir süre safe oyna, yanlız mid ganga geldiği zaman laneyi pushlamıyoruz
    3) Sadece farmına bak ya da karşı adc yi outfarm yap, yani dürt ama abartmadan
  • Neyse artik jung yapiyorum kule dibine giren adama dalmiyorum sadece dürtuyorum . Mid farma yönelik oynuyorum en son oynadigim maclar
    Zac 8/1/16
    PANT 12 /4/6
    AHRI 7/2/7
    Sejuani 2/2/26
    Varus 9/3/8
    Yasuo 7/5/4 (Burda cok yürek yemişlik yaptim )
    Tek basamaklı sayilara düştüm tsk ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.