Şimdi Ara

Çok Fonksiyonlu Yazıcı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurfeci

''GeCCCe'' tavsiyelerin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Herkese iyi paylaşımlar...

• acar sanki yat kat alıyorsun arkadaşım ya.. vereceğin 70tl para herkes kullanıyor işte, arkadaş da memnun kolay dolum kartuşlarıyla.. al gitsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: acars55

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Forumdan bir arkadaşın kullanıcı yorumlarını da aldıktan sonra benim için ekonomik olan EPSON SX115 de karar kıldım. Kolay dolum kartuş ve mürekkepleri ile bayağı ekonomik olacağı inancındayım. Bu yazıcı ile fotoğraf basmak istesem hangi marka ve tür fotoğraf kağıdı almalıyım? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Tekrardan teşekkür ederim...

EPSON SX 405-415 alınabilir fiyattalar
    fakat ,kartuşları ..?

dolankartuşlar sıkıntı olmazsa alınır,amma velakin
    sorun yazan çok...
    kartuş tanımama,mürekkep harcama,cihazı off etme...baskı kafası kuruma...

kim ki,bu sorunların hepsi uydurma derse,
    varmı diyen...?

• quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

acar sanki yat kat alıyorsun arkadaşım ya.. vereceğin 70tl para herkes kullanıyor işte, arkadaş da memnun kolay dolum kartuşlarıyla.. al gitsin.
    quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Forumdan bir arkadaşın kullanıcı yorumlarını da aldıktan sonra benim için ekonomik olan EPSON SX115 de karar kıldım. Kolay dolum kartuş ve mürekkepleri ile bayağı ekonomik olacağı inancındayım. Bu yazıcı ile fotoğraf basmak istesem hangi marka ve tür fotoğraf kağıdı almalıyım? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Tekrardan teşekkür ederim...

EPSON SX 405-415 alınabilir fiyattalar
    fakat ,kartuşları ..?

dolankartuşlar sıkıntı olmazsa alınır,amma velakin
    sorun yazan çok...
    kartuş tanımama,mürekkep harcama,cihazı off etme...baskı kafası kuruma...

kim ki,bu sorunların hepsi uydurma derse,
    varmı diyen...?

bu arkadaşımız gerçekten yat kat alacağı zaman referanduma giderse şaşırmam donanımhaber/yazıcı bölümü sakinleri olarak şu anda tek hedefimiz hayırlısıyla acarın bir yazıcı sahibi olacağı günleri görebilmek

• isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever acar'a yazıcı verecekmiş hayrına.. ha sonra kartuşları biterse nolur bilemem.. sorun çıkarır mı, dolum yapılır mı akar mı kokar mı orasına karışmam:D
  • quote:

isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever acar'a yazıcı verecekmiş hayrına.. ha sonra kartuşları biterse nolur bilemem.. sorun çıkarır mı, dolum yapılır mı akar mı kokar mı orasına karışmam:D

• quote:

isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever acar'a yazıcı verecekmiş hayrına.. ha sonra kartuşları biterse nolur bilemem.. sorun çıkarır mı, dolum yapılır mı akar mı kokar mı orasına karışmam:D

ben evdeki kullanmadığım lexmark ı bedava verecektim teklif ettim daha önce onuda beğenmedi,istemedi
    sadece iki tanecik kartuş alıp kullanacaktı.lexmark hala pırıl pırıl duruyor toz bile yok üzerinde hemde orjinal kutusu bile duruyor
  • siz geçin dalganızı...

şuan epson sx415 i düşünüyorum...

çok sorunlu olduğu yazılmasına rağmen....
  • quote:

siz geçin dalganızı...

sen nası bi modelsin ya :DDD walla koptum ha
    yazıcılar değil sen sorunlusun sen
    epson firmasına mail atacam hiçbi modelini satmasınlar sana sonra bişey oldumu adamların başı senle belaya kalır walla

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

siz geçin dalganızı...

epson firmasına mail atacam hiçbi modelini satmasınlar sana sonra bişey oldumu adamların başı senle belaya kalır walla

Allah muhafaza!!!

Derhal Epson firması, tüm yazıcılarının Türkiye satışını, durdurması lazım.

Mail atarken, bu konunun linkini de verin. Nasıl bir dertten kurtulduklarını anlayacaklar ve bize hayır duası edeceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

quote:

siz geçin dalganızı...

Allah muhafaza!!!

Derhal Epson firması, tüm yazıcılarının Türkiye satışını, durdurması lazım.

Mail atarken, bu konunun linkini de verin. Nasıl bir dertten kurtulduklarını anlayacaklar ve bize hayır duası edeceklerdir.

aynen walla

• quote:

quote:

quote:

''kvnccelik'' arkadaşa ''GeCCCe '' teşekkür ediyorum. ''GeCCCe '' dediği gibi 300 TL'ye yakın bir rakam benim için fazla tuzlu olacaktır. Genelde çocukların ödevleri ve kendi işimle alakalı olabilecek A4 çıktıların yanında çok fazla olmamakla birlikte ara sıra fotoğraf basabilirim. Tarayıcıyı da etkin bir şekilde kullanacağım inancındayım. Bu ihtiyaçları göz önüne aldığımızda ''HP Photosmart C4680 -137 TL'' veya ''Epson Stylus SX115 - 87 TL'' ile ''Canon MP-250 - 93 TL'' fiyat performans ve kolay kartuş dolum özelliklerini bir araya getirdiğimizde hangisini almalıyım. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum...

dostum öyleyse Epson Stylus SX115i al derim.. HP C4680 bence fazla şişirilmiş bir ürün o parayı etmez, 2 kartuş kullanıyor bildiğim kadarıyla.. SX115ten çok üstün yanları olacağını düşünmüyorum.. Sen iyisi al Epson Stylus SX115 kafan rahat etsin.. Hem de bir kaç kartuş dolumcu arkadaş bu modelin dolum için çok uygun olduğunu belirtmişti.

aynen bencede
    bunun yanında birde şöyle bişey ekleyim sx110 yada sx115 hangisini uygun fiyata bulursanız onu alın hiç farketmez.ben 69 a electroworldden almıştım sx110 u.ama 1 ay falan oldu alalı bilmiyorum halen kaldımı o fiyattan ellerinde yada kampanya sürüyormu..
    benim tavsiyemi sorarssanız vereceğim linkteki kampanya paketini alın.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=4

çünkü siz şimdi düz hesap 90 lira ya bulmuşsunız sx115 i+50 lira kolay dolum seti alacaksınız 140 lira ediyor.burda kargo bedava olarak 140 lira ve hepsini tek bi yerden alacaksınız.bi aksaklık olursa hem yazıcı için hem kartuşlar için ayrı ayrı firmalarla uğraşmak yerine tek firmaya bağlı olursunuz.ve bitmeyen kartuş ta yaşar beyin ne kadar ilgili birisi olduğunu forumdaki diğer mesajlardan görebilirsiniz..
    düşünün ki ben kolay dolum kartuşu aldım bu firmadan.ilk başta kargo hasarlı geldi ertesi gün yepyeni bir set ücretsiz olarak ve kargo parası ödenmiş olarak elimdeydi:)) bunun yanında ilk başta biraz uğraştım 1 saat falan yaşar bey dediki yazıcınızı gönderin bize kargosunuda biz karşılarız hem bakımını yapalım hem kartuşları sorunsuz şekilde takıp çalışır vaziyette gönderelim:))yok artık yani dedim daha ne olsun:D neyseki ben sorunu hallettim şu andada tıkır tıkır çalışıyor kartuşlar falan hiç sorun yok.

birde sakın şöyle düşünüpde hata yapmayın;ilk önce orjinal kartuşları bitiririm sonra kolay dolum kartuşu alırım derseniz işte o zaman yanlış yaparsınız.çünkü yarın birgün olduda yazıcıda bi sorun oldu garanti kapsamında tamire vermeniz gerekti o zaman üzerinde orjinal kartuşları olması lazım aksi halde yazıcınız garanti dışı kalır..yani siz yazıcıyı alır almaz kolay dolum kartuşlarını takın kullanmaya başlayın..orjinalleri hiç açmadan koyun bi kenara dursun.dediğim gibi bi durum olursa orjinalleri takıp servise yollarsınız.benimde sonradan düştü jeton ilk başta orjinalleri takmıştım neyse ki fazla çıktı almamıştım zaten hemen çıkardım güzelce bantladım ağızlarını kaldırdım bi kenara kolay dolan kartuşları taktım.
    epson alacağınız için içiniz rahat olsun.çünkü bu kolay dolum kartuşları bakımından en geniş yelpazeye sahip marka epson

İyi günler;
    Ben de yazıcı almayı düşünüyorum da forumu epey bir araştırdım yazıcı tavsiyelerini artlarını eksilerini okudum.EPSON SX110 bayaa bir avantajlı fiyatı da çok uygun benim kafama takılan niye tekrar kartuş seti alıyoruz alsam bile kartuşları kendim doldurabilir miyim kartuş doldurmak zor bir işlem midir?Başka bir yere gidip doldurtsam olmaz mı?Bu kadar iyi yorumdan sonra ciddi ciddi almayı düşünüyorum evde HP laser jet 1020 var bize sürekli sorun çıkarttı.Mürekkepi bittikten sonra tekrar doldurtmaya gittik bu sefer de düzgün çıkartmamaya başladı anlayacağınız yazıcı öyle duruyor işmizi görmüyor ben de bıktım artık dışarda çıktıya para vermekten bir an nce yazıcı almam lazım

• İyi günler;
    Ben de yazıcı almayı düşünüyorum da forumu epey bir araştırdım yazıcı tavsiyelerini artlarını eksilerini okudum.EPSON SX110 bayaa bir avantajlı fiyatı da çok uygun benim kafama takılan niye tekrar kartuş seti alıyoruz alsam bile kartuşları kendim doldurabilir miyim kartuş doldurmak zor bir işlem midir?Başka bir yere gidip doldurtsam olmaz mı?Bu kadar iyi yorumdan sonra ciddi ciddi almayı düşünüyorum evde HP laser jet 1020 var bize sürekli sorun çıkarttı.Mürekkepi bittikten sonra tekrar doldurtmaya gittik bu sefer de düzgün çıkartmamaya başladı anlayacağınız yazıcı öyle duruyor işmizi görmüyor ben de bıktım artık dışarda çıktıya para vermekten bir an nce yazıcı almam lazım

dostum dolum kartuşlarını doldurmak çok kolay, ufak bir tıpası var enjektörle kendin kolaylıkla doldurabiliyorsun.. bir daha başka yerlerde paranı kaptırmaya gerek yok. Neden dolum kartuşları alıyoruz dersen, yazıcıyla beraber gelen kartuşların ucunda bir çip bulunur ve bu çip yazıcıyla kartuşun bilgi akışını sağlar. Örneğin kartuş 300 dolumdan sonra tekrar doldurulamayacak şekilde tasarlanmış olabilir, onun için sen tekrar tam bir şekilde bu kartuşları doldursan da çıktı alamayabilirsin. Onun için bir seferlik auto-reset kartuş ve kaliteli bir marka mürekkep alırsan hiç başın ağrımaz, defalarca dolum yapabilirsin..

• quote:

yeğen;mesele kartuşu doldurmak değil,,,,
    doldurduğun kartuşu tanıtmak....!

Niye ki o aldığımız kartuşu tanıtmak zor mu bilgisayar tanımıyor mu?Bi de gittim sordum bilen birine EPSON SX1110 modelini eğer renkli çıktı çok almayacaksan mürekkepi kurur o yüzden lazer al dedi ben de artık renkli lazer yazıcılara bakıcam çünkü bilgisayarı ilk aldığımızda yanında hediye LEXMARK yazıcı gelmişti o da mürekkep püskürtmeliydi ve mürekkepi 3 ay evde olmadığımız ve kullanamadığımız için kurumuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaimemiamor

quote:

quote:

quote:

''kvnccelik'' arkadaşa ''GeCCCe '' teşekkür ediyorum. ''GeCCCe '' dediği gibi 300 TL'ye yakın bir rakam benim için fazla tuzlu olacaktır. Genelde çocukların ödevleri ve kendi işimle alakalı olabilecek A4 çıktıların yanında çok fazla olmamakla birlikte ara sıra fotoğraf basabilirim. Tarayıcıyı da etkin bir şekilde kullanacağım inancındayım. Bu ihtiyaçları göz önüne aldığımızda ''HP Photosmart C4680 -137 TL'' veya ''Epson Stylus SX115 - 87 TL'' ile ''Canon MP-250 - 93 TL'' fiyat performans ve kolay kartuş dolum özelliklerini bir araya getirdiğimizde hangisini almalıyım. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum...

dostum öyleyse Epson Stylus SX115i al derim.. HP C4680 bence fazla şişirilmiş bir ürün o parayı etmez, 2 kartuş kullanıyor bildiğim kadarıyla.. SX115ten çok üstün yanları olacağını düşünmüyorum.. Sen iyisi al Epson Stylus SX115 kafan rahat etsin.. Hem de bir kaç kartuş dolumcu arkadaş bu modelin dolum için çok uygun olduğunu belirtmişti.

aynen bencede
    bunun yanında birde şöyle bişey ekleyim sx110 yada sx115 hangisini uygun fiyata bulursanız onu alın hiç farketmez.ben 69 a electroworldden almıştım sx110 u.ama 1 ay falan oldu alalı bilmiyorum halen kaldımı o fiyattan ellerinde yada kampanya sürüyormu..
    benim tavsiyemi sorarssanız vereceğim linkteki kampanya paketini alın.

çünkü siz şimdi düz hesap 90 lira ya bulmuşsunız sx115 i+50 lira kolay dolum seti alacaksınız 140 lira ediyor.burda kargo bedava olarak 140 lira ve hepsini tek bi yerden alacaksınız.bi aksaklık olursa hem yazıcı için hem kartuşlar için ayrı ayrı firmalarla uğraşmak yerine tek firmaya bağlı olursunuz.ve bitmeyen kartuş ta yaşar beyin ne kadar ilgili birisi olduğunu forumdaki diğer mesajlardan görebilirsiniz..
    düşünün ki ben kolay dolum kartuşu aldım bu firmadan.ilk başta kargo hasarlı geldi ertesi gün yepyeni bir set ücretsiz olarak ve kargo parası ödenmiş olarak elimdeydi:)) bunun yanında ilk başta biraz uğraştım 1 saat falan yaşar bey dediki yazıcınızı gönderin bize kargosunuda biz karşılarız hem bakımını yapalım hem kartuşları sorunsuz şekilde takıp çalışır vaziyette gönderelim:))yok artık yani dedim daha ne olsun:D neyseki ben sorunu hallettim şu andada tıkır tıkır çalışıyor kartuşlar falan hiç sorun yok.

birde sakın şöyle düşünüpde hata yapmayın;ilk önce orjinal kartuşları bitiririm sonra kolay dolum kartuşu alırım derseniz işte o zaman yanlış yaparsınız.çünkü yarın birgün olduda yazıcıda bi sorun oldu garanti kapsamında tamire vermeniz gerekti o zaman üzerinde orjinal kartuşları olması lazım aksi halde yazıcınız garanti dışı kalır..yani siz yazıcıyı alır almaz kolay dolum kartuşlarını takın kullanmaya başlayın..orjinalleri hiç açmadan koyun bi kenara dursun.dediğim gibi bi durum olursa orjinalleri takıp servise yollarsınız.benimde sonradan düştü jeton ilk başta orjinalleri takmıştım neyse ki fazla çıktı almamıştım zaten hemen çıkardım güzelce bantladım ağızlarını kaldırdım bi kenara kolay dolan kartuşları taktım.
    epson alacağınız için içiniz rahat olsun.çünkü bu kolay dolum kartuşları bakımından en geniş yelpazeye sahip marka epson

İyi günler;

merhabalar güzel kardeşim,
    kıvanç acar ve benim bulunduğumuz yazıcı dünyasına hoşgeldin öncelikle..malesef acar talihsiz yorumlarından birini yapmadan yetişememişim.bu bakımından bi talihsizlik yaşamıssın

@kıvanç sen alıntı yapmaya çalışmışsında yapamadınmı nettin toprağım bi değişik bişeyler olmş mesajına yada benmi öyle gördüm

@acar sana tek bişey yazıcam..bak bu adam yazıcı alacak senin gibi oturup 3 sene düşünmyecek o nedenle shut up

@ jaimemiamor
    gel gelelim asıl mevzuya.bi kere baştan anlaşalım acar ın yazdığı mesajları görmezden geleceksin güzel kardeşim..çünkü aslında acar yoğğğ yawwww
    bu acar kardeşimiz aylardır yazıcıyı araştırıyor altı üstü alacağı 70 liralık yazıcı ama bizi verem etti bi almadı gitti...ben acar dan sonra başladım araştırmaya ondan önce yazıcı aldım kolay dolum kartuşu aldım falan filan nerdeyse ilk takım mürekkepler bitecek ama acar daha halaaaaaaa yazıcı alacak..
    sorularına gelelim..
    1)niye tekrar kartuş seti alıyoruz?
    çünkü 50 lira ödeyerek 4 tane kolay dolum kartuşu ve 4 tane 100 ml mürekkep alıyorsun ve bu kolay dolum kartuşlarının tepesinde bi tıpa var onu çıkarıp kendin çok kolay doldurabiliyorsun kartuşu ve böylece kartuş maliyetin inanılmaz bi şekilde düşüyor..eğer orjinalleri kullanırsan onlar bittiği zaman bir daha 70-80 lira verip orjinal kartuş alman gerekecek.bu da akıl karı değil.
    birde yazıcıyla beraber gelen kartuşları açmadan bi kenara koy dursun.çünkü olur da yazıcıyı servisine falan vermen gerekirse orjinalleri takıp vermen gerekiyor aksi halde garanti dışı kalıyor ürünün
    2)kartuş doldurmak zor bir işlem midir?
    hayır kolay dolum kartuşlarını doldurmak çok kolaydır.hiç merak etme.ayrıca hepimizin elinde nerdeyse 0 denilebilecek yazılar var kartuş parası yüzünden kullanmayıp bi kenara attığımız onu hiç kafana takma...
    yazıcı mürekkeplerinin kurumasıyla ilgili de birşey okudum sanırım.1-2 haftada bir bütün renklerin yazılı olduğu bi metni çıktı alırsın olur biter kurumaz o zaman.
    kartuş maliyeti bakımından ve ayrıca kendisininde ucuz olması bakımından epson sx110-115 modelini öneriyorum bende.aklına takılan başka bişey olursa yazıcı başlığı altında ben baya bi detaylı anlattım bazı konularda önce onları bir incele aklındaki tüm soruların cevapları zaten var

ve epsonu kullanmadığı halde kötüleyip duran acar ın laflarına da kulak asma:)) ona yakında aramızda para toplayıp bi sx110 alacaz.zaten onunda gönlü epsondan yana da naz yapıyor işte

umarım yardımcı olmuşumdur. hatta sana bi link vereyim burda hem kampanya paketi yapmış adamlar hemde kartuşları nasıl doldurulduğu videoda anlatılmış izleyebilirsin.

• quote:

ve epsonu kullanmadığı halde kötüleyip duran acar ın laflarına da kulak asma:)) ona yakında aramızda para toplayıp bi sx110 alacaz.zaten onunda gönlü epsondan yana da naz yapıyor işte

mesele övmek yada yermek değil, alıcıyı yanıltmamaktır
  • quote:

quote:

mesele övmek yada yermek değil, alıcıyı yanıltmamaktır

kardeşim senin yazıcı vs alacağın yok... zaten ihtiyacın da olmadığı belli yazıcıya ihtiyacın olsa iyi kötü şimdiye kadar alırdın... sen kendini kandırıp oyalanıyorsun burada şunu alıcam bunu alıcam diye...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.