çok girişli video kaydı nasıl yapabilirim. benim aklıma gelen güvenlik kamera sistemlerinde kullanılan dijital kayıt cihazları fakat onlar kameradan gelen görüntüyü hareket olup olmamasına göre kaydediyor bildiğim kadaryıla.
ben en az 16 video çıkışını gerçek zamanlı olarak devamlı kaydetmek istiyorum. Ses'e gerek yok. vede bunların belli aralıklarla yedeğini almak istiyorum.
ne önerirsiniz. tşkler.
arkadaşım ben kamera güvenlik sistemleri işi yapıyorum eğer kameradan kayıt almak istersen bizim kullandığımız bilgisayar için 4 lük 8 lik ve 16 lık kartlar la sürekli kayıt yapabilirsin mailim oktay.sencan@mynet.com
16 girişi real-time kaydedersen devasa bir hafıza gerekecektir. Bu yüzden sensörlü veya yazılımsal motion dedektörlü sistemler, hareket algıladığında kayda başlar. Mesela VCD formatını ele alırsak bir saatlik kayıt yaklaşık 700MB 16x24x07= yaklaşık 300GB gibi bir hafıza yer 24 saatte. bir hafta diye düşünürsek de 2.1TB gibi bir hafıza. Tabii ki bu PCI DVR ların sıkıştırma formatı nedir ve kaç fps ile ( real time ise 25 -50 fps kamera başına demek olur !!! ) kayıt yapabiliyor. Ve de 16 adet real-time için nasıl muhteşem bir makine gerekecektir gibi bir takım sorular da aklıma takılıyor. Yakın zamanda 8 kanal , sesli real-time bir sistem için birkaç yerden teklif aldım bir arkadaşım için ve karşıma 4-8 bin dolar aralığında 3-4 değişik sistem çıktı. Tabii ki bu arada 3-5yüz dolarlık PC tabanlı PCI kartlar da çıktı ama pek ciddiye alamadım doğrusu. Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme