Şimdi Ara

çok güçlü tesisat istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese selam aranıza yeni katıldım,şahin marka aracıma çok güçlü bir tesisat kurmak istiyorum,o kadar güçlü olsunki geçtiğim yerde camlar titresin,herkes bana baksın arabanın içinde oturanlar ise nefes almakta zorlansın
    bu iş için 4000 ytl ayırdım fakat müzik sistemlerinden hiç anlamıyorum,bu parayı en doğru şekilde kullanabilmem için sizlerin önerilerini bekliyorum,neler almam gerekir?
    bufır alacam galiba,bas veriyomuş onlar
    bide arkaya birsürü kayık şeklinde apollö istiyorum onlardanda güzel ses çıkıyomuş
    teyipte de kesinlikle paynır istiyorum arkadaşın arabasında dinledim çok güzeldi böle animasyonlar filan vardı yunuslar oynuyordu.
    burda bu işin ustaları var gördüğüm kadarıyla bana yardımcı olun lütfen!!

• sana usa 750 anfi verelim benim solox i beslemekte zorlanıyor yau
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

sana usa 750 anfi verelim benim solox i beslemekte zorlanıyor yau
    hacı ne marka onlar?istediyim gibi ses çıkarırmı?benim ne istediyimi anlamışınızdır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUCKMYDICK

hacı ne marka onlar?istediyim gibi ses çıkarırmı?benim ne istediyimi anlamışınızdır inşallah

Alıntıları Göster
    çook iyi bi marka jbl helix falan fıs kalır yanında hemde tam 1800 w canavar mazallah
  • quote:

çook iyi bi marka jbl helix falan fıs kalır yanında hemde tam 1800 w canavar mazallah

Alıntıları Göster
    tamam o zaman öle bir anfi alırız,peki bufırı ne alacaz ben 4 tane 1000 lik istiyorum jbl nin var deli çalıyordu onlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    sana spl_34 yardımcı olurdu ya ama artık girmicekmiş.
    ondan usatasıda zor bu forumda olanlarda pek girmiyolar bu saatte ca-tr de olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 7 Şubat 2007; 12:48:14 >
  • quote:

tamam o zaman öle bir anfi alırız,peki bufırı ne alacaz ben 4 tane 1000 lik istiyorum jbl nin var deli çalıyordu onlar

Alıntıları Göster
    yok ya jbl in o bufirlari hiç iyi değil sana harward marka bas ayarlarız 4 tanede yap bi kutu at hepsini içine üff be sonra cıkan sesi ör pardon duy
  • quote:

yok ya jbl in o bufirlari hiç iyi değil sana harward marka bas ayarlarız 4 tanede yap bi kutu at hepsini içine üff be sonra cıkan sesi ör pardon duy

Alıntıları Göster
    bende o spl_34 ü görmüştüm bu forumda aslında ondan faydalanırız diye üye olup sormuştum ama girmicekmiş demekki tüh yaw,nese ca-tr neresi bilader orda buluruz belki kendisini..burda başka anlayan varsa bu işten cevap verebilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    sana wofır olarak forx vereyim çok dehşetler 4 tane 38 lik at bagaja camları patlatırsın bide iyi bi anfi vereyim sana hepsi 2700 e mal olur hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 7 Şubat 2007; 12:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

sana wofır olarak forx vereyim çok dehşetler 4 tane 38 lik at bagaja camları patlatırsın bide iyi bi anfi vereyim sana hepsi 2700 e mal olur hacı

Alıntıları Göster
    üfff for x deme ya çok iyi
  • quote:

Alıntıları Göster
    forx nasıldırki hacı ilk defa duyuyom işimi görürmü gerçekten?modelleri ne ve fiyatları nasıl?sen de bu işle uraşıyosun galiba yerin varmı kardeş?
  • quote:

forx nasıldırki hacı ilk defa duyuyom işimi görürmü gerçekten?modelleri ne ve fiyatları nasıl?sen de bu işle uraşıyosun galiba yerin varmı kardeş?

Alıntıları Göster
    çook iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning_safak41

çook iyi ya

Alıntıları Göster
    hmm bende duydum bu for-x aslında verdiği fiyatta çok ucuz ya 4 tane wofer 1 de iyi bi anfi
    2700 eçok hesaplı aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: iasca2

hmm bende duydum bu for-x aslında verdiği fiyatta çok ucuz ya 4 tane wofer 1 de iyi bi anfi
    2700 eçok hesaplı aslında

Alıntıları Göster
    bahsettiğim woferlar 4 adet x400 en yi bası
    anfi ise 1 ohm da 3200 rms veren 6000.1 anfisi bu istediğin başka üürnler varsa bana pm den ulaşabilriisn.
    iddia ediyorum for-x ve jameson ürünlerini bende uygun fiyata ancak 2.el olarak bulabilrisin.
    bendekiler 0 dır
  • quote:

bahsettiğim woferlar 4 adet x400 en yi bası
    anfi ise 1 ohm da 3200 rms veren 6000.1 anfisi bu istediğin başka üürnler varsa bana pm den ulaşabilriisn.
    iddia ediyorum for-x ve jameson ürünlerini bende uygun fiyata ancak 2.el olarak bulabilrisin.
    bendekiler 0 dır

Alıntıları Göster
    sen bayisimisin kardeş o markaların?
  • quote:

sen bayisimisin kardeş o markaların?

Alıntıları Göster
    600,1 tavsiye ederim
  • quote:

600,1 tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    :)
    eheh 4 tane 38'i şahine takacak arkadaşa cok güldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitRoJeN

:)
    eheh 4 tane 38'i şahine takacak arkadaşa cok güldüm...

Alıntıları Göster
    eğer yerleri titretmek istiosan kicker kare solo bas takıcaksn 1000 watt rms 4 tane taksan 4000 watt rms alırsn iyi bi anfi ile de beslersen trafikte cok dikkat çekersin ama basların tercihi kicker olsun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: loser

eğer yerleri titretmek istiosan kicker kare solo bas takıcaksn 1000 watt rms 4 tane taksan 4000 watt rms alırsn iyi bi anfi ile de beslersen trafikte cok dikkat çekersin ama basların tercihi kicker olsun bence

Alıntıları Göster
    kaç liradır o kicker ler 4000 yeteleye olurmu hepsi?
  • quote:

kaç liradır o kicker ler 4000 yeteleye olurmu hepsi?

Alıntıları Göster
    ya sana göre değil onlar şahinin ocagına incirmi dikecen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.