jim carrey nin Bruce Almighty daha yeni seyrettim......çok komik bir flim..... ve american pie wedding ....şimdilik bu kadar....
abi emule ne oluyor sölermisiniz bedavaya film indirip izlemek içinde tavsiye edebileceiniz program varsa söleyin lütfen..
quote:
Orjinalden alıntı: controller_
quote:
Orjinalden alıntı: antique
SALAK ile AVANAK
yok böyle matrak bir film.. bunu seyretmeyen hiç konuşmasın.. her karesi çok komik.. kesinlikle tavsiye ederim
benim de favorim salak ile avanak.. yok böyle bir film.. aklımda kalan sahnelerden birisi, jim carrey eve gelir arkadaşı neden marketten yiyecek almadığını sorar, jim carrey:
- tekerlekli sandalyedeki yaşlı bir kadın tarafından soyuldum.
bende tavsiye ediyorum CINE 5 üyeliği varken seyretmiştim altıma ediyodum. SALAK ile AVANAK muhteşem!
the big lebowski
Abi nederseniz diin yani ben bilmem Korkunç Bir film serisi, Gora, Recep İvedik ve son durak serisi izlediğim en komik filmlerdi herkese öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: onr190797
Abi nederseniz diin yani ben bilmem Korkunç Bir film serisi, Gora, Recep İvedik ve son durak serisi izlediğim en komik filmlerdi herkese öneririm
sen bence daha fazla film izleme, cünkü algıların felç geçirmiş.
Top Secret
Happy Killing 2006 yapımı bir güney kore filmi. Altına kaçırtacağını iddaa ediyorum. Kesinlikle izlenmeli ;)
quote:
Orijinalden alıntı: unsterblch
quote:
Orijinalden alıntı: onr190797
sen bence daha fazla film izleme, cünkü algıların felç geçirmiş.
işte komedi :D
up beyler up
Little man
Hortlara bak be
Eurotrip.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme