valla seni çözmeye çalışıyolardı tabi rahat durmadıgın için beceremediler, beni aradan çıkardılar işte.
bu arada eddie kim allah mı ?
eddie post için kasmayacak biri yane ben hep öle tanırım onu...
senden de daha uygun bi cevap beklenmezdi zaten , (eddie sende olması gerekip de olmayan şeylere sahip biri , örn: kapasite)
Ben buraya konu olmak istemiyorum. , işin içine beni katmayın lütfen, Tanımıyorsa yakında beni tanır Saygılar...
kavgada bile söylenmez
Preston bi kaç gunluk tatil istermisin
Farketmez powerstorm , başka nick ile tekrar gelirim . rütbe takıntısı olanlardan değilim Helal olsun ama doğruyla yanlışı çok iyi ayırabiliyosunuz
bende kimseyi pat diye kilitleme taraftarı değilim başa nickle tekrar girebileceğini biliyorum. sadece ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum. biraz anlayış saygı lütfen birbirimize
Demek istediğini anlıyorum , ama diğer arkadaşlar anlamıyo malesef , aşağıdaki gibi bişey yazılınca cinlerim tepeme çıkıyo , yoksa benim burada kimseye öte çekil dediğim yok zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: cleaf
2 gün önce geldım ama bu lafını da ödettircem sana prostatmısın nesin açıklama yapmamış olsam eywallah ama dedimki bu resmı cogunuz gormussunuzdur dıyom sen bundan sonra acılan threadleri 2 kere oku canım 1 kerede anlayamıyosun..kafan basmıyo akıl meselesi..
preston dan başka arkadaşlarda var sanırım uyarılacak
hayvana hayvan denir çünkü o insan değildir hayvanlardan çok insanı nasıl sevilir insanlar birbirine düşman olursa cinayetler artar olaylar çokalır
quote:
Orjinalden alıntı: manyak
HE HE ANA KAVGA ÇIKTI KLAVYE DELİKANLISI
buraya kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme