Şimdi Ara

ÇOK İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herşey bir güvenlik kamerası aramaktan başladı. Geçenlerde de Nokia'nın PT-6 adlı GSM üzerinden MMS mail ve SMS gönderen kamerasını gördüm fakat çok pahalı. Peki dedim bunu alacağıma daha ucuz bir Nokia smartphone alırım istediğim programı kurup amaca uygun kullanırım. En basiti güvenlik kamerası uygulamasını kurup kullanmaya başladım. Dilerseni arabanızı akşam parkettikten sonra cebi içine yerleştirin dilerseniz tatile gittiğiniz zaman evinizde kapının önünde biryere koyun.. Herneyse... Ancak birşey daha var ki onu aradım aradım ama birtürlü bulamıyorum. Bu daha önemli birşeydir bana göre. Symbian tabanlı Nokia smartphonlar arasında isternet üzerinden bağlantıyı nasıl kurarız ? Yani kısacası remote desktop olarak düşünün bilgisayardan veya telefondan telefona ulaşabiliyorsun Dünya'nın heryerinden. Ve istediğin anda telefonun kamerasını açıp evini izleyebiliyorsun veya arabanı izleyebiliyorsun. IP cameradan haberim var fakat o çok uğraştırıyor ve ayrıca yüksek hızda ve sürekli internet talep ediyor.

Kısacası Symbian S60 V3-e sahip iki smartphone arasında Bluetooth hariç GPRS veya WiFi üzerinden internetle birbirine nasıl bağlarım ?

• oyle sheymi olur yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.