Şimdi Ara

Çok İyi Cs Oynarım Diyorsan Bir Bak. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten lamer olsun gelsin.. sonuçta hep lamer kalmıcak bir şeyler öğrencekse de birileri, bizimle doğrusunu öğrensin..

Türkiye'de kalite cs server bulmak çok zor.
    Yani temiz oyun, seviye, küfürsüz ortam bunların oldugu server yok diyebilirim..

zaten serverda sxe var. bir çok lamer sxe ne oldugunu bilmez.. bilip de gelenleri de uzaklaştırırz.. ayrıca cs aleminde isim lekelemek kolay değil.. çünkü bir lameri kimse takmaz.
  • ama eger o lamer o 'takıldıgı' forumda tanınıyosa... neyse 'Yani temiz oyun, seviye, küfürsüz ortam bunların oldugu server yok diyebilirim..' hayır var... ama 1.5 te
    cs1.oyunvadisi.com tavsiye ederim
  • ben serveri ekledim girmedi yaf bir daha deneyeyim geceleri kapalı mı oluyor ki
  • 2 gündür arıza var datacenter'dan kaynaklanan bir arıza.. umarız arıza en kısa sürede giderilir..

yoksa yeni server alırız zaten
  • ben girdim herifin teki arkası dönük hep kafadan alıo tekte
  • renklam kokoyu bence yaff
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ben girdim herifin teki arkası dönük hep kafadan alıo tekte

sXe Son Sürüm var Serverda..

Zaten Başlığı Okumadın Galiba ?

Bu Tür Olaylar olmasın İstiyoruz ama Herhalde Artk Oynamayı bilmeyenler de Kendilerini İyi Sanıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gusta D

nickimin sonundaki D harfinden dolayı böyle dediysen;

o "D" nin "Doğan Yayıncılık" 'ın "D" siyle alakası yoktur.

kardeş takma sen

bunlar cs reklamlarından anlamıyolar galıba :D

byler cs reklamları boyle yapılır :d

• Cs anlayan birine benziyorsun..

Msn Eklersen maçlara falan çağırırım ;)

umut.exe@hotmail.com
  • ya bırakın allah askına admınler bırbırınden salak bıde proları beklerız dıorlar zorla açıorlar adamın azını saat 21 .30 gırdım ct oluom admın t ye atıor lan ct olcam dıom gene atıor
    bastım küfrü çıktım
  • Ya arkadaşlar biraz önce NiS clan serverinden çıktım.Daha doğrusu elektrikler gitti öyle çıktım.Ben ct iken de_dust2'de orta kısmı kendi base tarfımdan koruyordum.Admin demez mi bana base bekleme :) Dedim ortayı nerden koruyayım.Git b tarafından koru a tarafından koru.O anda var ya beynimden vurulmuşa döndüm.Gerçekten cs 1.6 TÜRKİYE için bitmiş.Daha t nedir görevi nedir, ct nedir görevi nedir bilmeyen adamlarla oyun oynuyoruz, ha bu adamlar da bi de admin olunca artık oyunun tadı kalmıyor.Sizin servera da takılıcam kardeş.Umarım ct base durma diye bi tepki yoktur sizin serverda.Başarılar...
  • Bu arada belki açıklamadığım noktalar kalmıştır belki birileri yanlış anlayabilir.Ben NiS clan serveri kötülemek amacıyla söylemedim.Bu servera bakarak diğer serverları da kötülemek istemiyorum ama çoğu girdiğim server aynı.Doğru düzgün izlemeden banlamalar.Oyunun amacına yönelik olmayan davranışlar.2-3 hs atınca hemen ağıza alınmayacak küfürler.Bu arada cs nickim wT | <ThE> Ledge [Eski wT clanıyla alakası yok wT = weteriner Team :) ] Olur ya bi serverda karşılaşırsak diye :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: suleyman33

ya bırakın allah askına admınler bırbırınden salak bıde proları beklerız dıorlar zorla açıorlar adamın azını saat 21 .30 gırdım ct oluom admın t ye atıor lan ct olcam dıom gene atıor
    bastım küfrü çıktım

Bir tane seviyesiz adminimiz oldugu dogru. Ay sonunda tüm ilişkimizi kesecez. Söylediğin için teşekkürler. İlk şikayet bu değil o nedenle o arkadaşın adminliği alınacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.