Şimdi Ara

çok kararsız kaldım philips 7008 ve LG 42LA860V kullananlar lütfen incelemelerini belirtsinler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teknosada bende bu ikisi arasında kararsız kaldım.sonra sony 805 takıldı gözüme.adı sony ya iyice kararsız kaldım.görevliyle konuştum dedi ki :sony 'i boşver bu ikisi arasında git gel karar ver.birde mağazadan bizzat almamı internete fazla güvenmememi söyledi sizin siteden alırım belki dedim İstanbuldan gelecek nasıl olsa dedi.acaba prim falan işleri mi var öyle dedi alanlara hayırlı olsun bende lg yada philip almayı düşünüyorum.ben genelde hd film seyretmek istiyorum .acaba sadece flash belleğimi açıyor yoksa tb lık taşınabilir hdd leriden direk film açabiliyormu bu tv ler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermes_01 -- 2 Şubat 2014; 9:16:56 >
  • hermes_01 H kullanıcısına yanıt
    açar kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 740s ile philips arasinda kaldim philips in goruntusu lg den cok daha iyi ama alt yazi vs sorybu oldugunu okuyorum smart lg de daha iyi ama ne kadar ise yarar tartisilir goruntu vs philips daha sorunsuz sanirim
    Elemanlarin pirim olayi var ondan yapmistir aldiginiz tvnin yorumlarini bilmek isterim saygilar

• Cuma günü 42" la860v alacağım. Fakat araştırmam sırasında 130 W enerji tüketimi olduğunu fark ettim. Benzer özelliklere sahip LG tvler ise 50-60 W civarlarında dolaşıyor. Aklımı epey kurcaladı doğrusu. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
  • etiketinde 53 watt yazıyor

çok kararsız kaldım philips 7008 ve LG 42LA860V kullananlar lütfen incelemelerini belirtsinler

@Pherus
  • Pherus P kullanıcısına yanıt
    evet internet sitesinde 47 olanı 130 wat yazıyor..
  • 47la860 a iyi fiyat alan var mi

• 3.500 tlden aşağı hiç biryerde görmedim daha çıkıcakmı bu fiyat yoksa inermi anlamadım
  • zargana100 Z kullanıcısına yanıt
    Etiketteki doğrudur tabii de sitede 130 watt ı gorebilirsiniz.
    Cevaplar icin tesekkurler.
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LA860V

• philipsn 7000 ve üst seri cihazlarının kumandası hem klavye hemde mause olarak işlev görüyor ( mause sadece smart tv içerisinde kullanılabiliyor)

7008 veya 7108 modelleri 860 a göre daha ucuz olması gerekiyor
    860 kamerasından ses açma kapama kanal değiştirme işlemlerini kumanda olmadan elle yapabilirsin
    philipsn 7000 serilerinde 3d ses verebilen güzel bi hoparlör var

kumanda elimde smart vs sürekli ugraşırım ben dersen 860 al derim daha çok keyif verir
    takarım filmimi izlerim dersen 7008 al ozmnda o daha çok keyif verir renk ve ses konusunda philips daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.