Şimdi Ara

Çok kararsızım KDV indirimi varken bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V16-1.html

Hangisini almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isınma sorunları yüzünden nitro serisini pek önermem. İki cihaz arasında pek fark yok. Birinin işlemcisi bir tık iyiyken diğerinin ekran kartı bir tık daha iyi. Yeni versiyon 3 gb lık gtx1050 ler 1050ti ye çok yakın performans veriyor. Oyun için Düşünüyorsanız eğer imkanınız varsa gtx1650 ve üzeri ekran kartlı modellerine bakın monsterin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acer marka olarak iyi bir marka değil zaten.Arkadaşlardan kim aldıysa bir sıkıntısı çıktı illa ki.Hem monster pc ' yi özelleştirebilir ona göre de fiyat alabilirsiniz.Benim tercihim monster'dan yana.
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Monster için 2 senelik bilgisayar dedikodusu beni biraz endişelendiriyor onun dışında benimde düşüncem monster yana işlemci farkıyla oyundan çöm çizim ve programlama için kullanacağım

• sivilmühendis S kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde okadar çok bilinçsiz kullanıcı varki bu yüzden de böyle şeyler duyman normal. Yanlış driver kurmasını markaya bağlayan, aldığı Windows hatasını markaya bağlayan,FN tuşunun ne işe yaradığını bilmeyen üst tuşları çalışmıyor diyen, 5000 TL ye gtx1050 li laptop alıp gtx1080 performansı bekleyen bir sürü bilinçsiz kullanıcı var memlekette. Laptobun ömrü kullanıma ve özelliklerine bakar. 3 sene önce aldığım semruk s7 v3.2.1 ve 2 sene önce aldığım abra a5 v11.1 hala canavar gibi çalışıyor daha yıllarcada gider.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aceri tavsiye ederim 2. acerim hiçbir problem yaşamadım. deneyimin dedikodudan daha etkili bir faktör olduğunu düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 14 Haziran 2019; 14:29:0 >

• hocam buna da bakabilirsiniz

• MadMosquito M kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 GB 1050 4 GB 1050 den iyi monster da 9. Nesil işlemci var ama bütçem yetmezse alırım eyv

• gen2 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı markaların bazı modelleri sıkıntılı diye biliyorum mesela MSi iyi marka ama gf serisi sıkıntılı oluyormuş acer için ryzen olanıniyi diyorlar

• makca42 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bugün mağazasına gidip baktım içime de sindi yorumun için saol

Bilmiyorum bundan önceki bilgisayarım acer nitro idi hiçbir problem yaşamadım. şu anki predator bununlada iyi gidiyoruz ısınma sorunu kapanma sorunu wireless sorunu hiçbirşey yaşamadım.
    Hocam amd ryzen 7 2700u yu baya ovuyorlar 15 w guc aliyor vb i5-8300h 45 watt güç aliyor ve amd islemciyi i5 8300h dan cok az daha guclu amd den diye gösteriyorlar bu nasil teknoloji farkı biri 15 w la neredeyse 45 lik isi yapıyor bence olamaz boyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.