Şimdi Ara

Çok kararsızım sony xperia z2mi lg g3mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsızım sony xperia z2mi lg g3mü?

Telefonda genel olarak yapacaklarım :

*Bol bol fotoğraf çekinmek.
    *Twitter, facebook, youtube takılmak.(Buralarda donma yaşamaması ve hızlı olmasını istiyorum.)
    *Yabancı dizi izlemek.
    *Oyun oynamak.(Fifa,Survival Zombi oyunları)
    *Uzun pil ömrü.
    *Çarpmaya, düşürmeye, çizilmeye karşı dayanıklı olmasını istiyorum.(Su ve toz önemli değil)
    *En çok yapacağım şey müzik dinlemek. Urbanears kulaklıkda alacağım ayrıca.

Sizce lg g3mü yoksa xperia z2mi tarife uygun? Siz hangisini önerirsiniz? Alınabilecek başka telefon varmı piyasada?

4 yıl + hazırlık üniversitede yani 5 yıl boyunca kullanmak istiyorum. Bayramda Teknosadan alacağım.

Edit : Kulaklık ve docku kendimiz alıyormuşuz onların adı nedir nerden alıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parshall -- 8 Temmuz 2014; 2:56:42 >

• takip
  • Bence herhangi bi telefonu 5 yıl kullanamazsin ama tavsiyem ikisini de eline al öyle karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parshall

Çok kararsızım sony xperia z2mi lg g3mü?

Telefonda genel olarak yapacaklarım :

*Bol bol fotoğraf çekinmek.
    *Twitter, facebook, youtube takılmak.(Buralarda donma yaşamaması ve hızlı olmasını istiyorum.)
    *Yabancı dizi izlemek.
    *Oyun oynamak.(Fifa,Survival Zombi oyunları)
    *Uzun pil ömrü.
    *Çarpmaya, düşürmeye, çizilmeye karşı dayanıklı olmasını istiyorum.(Su ve toz önemli değil)
    *En çok yapacağım şey müzik dinlemek. Urbanears kulaklıkda alacağım ayrıca.

Sizce lg g3mü yoksa xperia z2mi tarife uygun? Siz hangisini önerirsiniz? Alınabilecek başka telefon varmı piyasada?

4 yıl + hazırlık üniversitede yani 5 yıl boyunca kullanmak istiyorum. Bayramda Teknosadan alacağım.

Edit : Kulaklık ve docku kendimiz alıyormuşuz onların adı nedir nerden alıyoruz?

Kamera açısından Z2 önde 20.7MP ile
    İşlemci olarak aynı diyebiliriz lg çok küçük bi farkla önde ama ikisininde kasma donma yapacağını sanmıyorum
    Dizi için LG g3 önde daha yüksek çözünürlüklü ekrana sahip
    Lg g3 3000 mah bataryaya z2 3200 mah bataryaya sahip pek fark yok

kararı sana bırakıyorum

• hıcbır cıhaz 5 yıl boyunca memnun olarak kullandırtmaz burası kesın,ama ıkısıde cok ıyı cıhazlar uzmezler ama bır parca daha z2 onde benım nazarımda..
  • O yapacaklarını sık sık yapacaksan batarya dayanmaz söyleyeyim. Xperia z2 al

• Hala kararsızım hangisini alacağım konusunda. LG G3'ü bugün elime alıp baya bir inceledim fakat bana çekici gelmedi. Z2 daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
  • xperia z2'de sim kartını kırdırmam gerekiyormu? Ayrıca 128gb sandisk hafıza kartını destekliyormu?
  • Z2

• Z2 Bence Birçok Açıdan Daha İyi Ben Z2 Derim İkisininde Avantajları ve Dezavantajları :

SONY Avantajları :

1- Kamerası Çok İyi Ve 4K Video Çekebiliyor Ve Kamera Özelliği Ve Sensörler Bakımından Bol Bi Cihaz(4 K video çekerken ısınıyo diyenler o sorun çözüldü)

2- Sesini Anlatamma Gerek Yok Zaten SONY Yine Hünerlerini Konuşturmuş

3- Oyun Performansı Çok Yüksek

4- Şarjı G3 Ve Birçok Telefona Göre Uzun Gidiyor

5 (Şahsi Fikrim)- Z3 Tasarım Yönünden daha hoş

6- Aparatları Bol Bi Telefon

7- Eğer PS4 Sahibi İsen Bir Aparat İle Oyun Oynayabilirsin

8- Toz , Su Vb. Gibi Şeylere Dayanıklı

LG avantajları :

1- 2K Bir Ekran Sunması

2-Tutuşunun Rahat Olması

3 (Kişisel) - TEMA Olarak Açılış Kapanış Efektleri Hoş

4- Arka Kapak Çıkabiliyor

Ancak G3ün Dezavantajlarıda Bulunmakta Mesela Uzun Kullanımda Çok Fazla Isınabiliyor Ve Kasıyor

• escuroo kullanıcısına yanıt
    dostum LG nin 2K Ekranı O 300 Mah Pili Direk Yiyor Zaten LG 2K ya erken ve gereksiz geçti bu yüzden o 200 mahlık ekstra ve 2K nın götürüsüde katılınca SONY Z2 nini pili baya baya öne çıkıyor zaten en iyi pilli tellerden biri ve LG işlemci olarak aynı olabilir fakat yine 2K ekranın götürüsü olarak oyunlarda ısınma ve kasma yapar rahat oynayamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.