Hocam 3-5 mühendislik Özel tıp Diş hiç düşünmedim. Eczacılık, İstatistik filan hep eledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok kararsızım, streste bastırıyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam 50 senelik bir doktor bana Tıp yerine diş hekimliğini önermişti sebebini sorunca kısaca kendi kliniğini kurmanın tıp a göre daha kolay olması hayata daha erken atılmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACBCFA933 -- 24 Temmuz 2024; 22:15:18 > -
Eczacılık bence de yazılmaz. İyi yapmışsın. Diş bence yazılabilir özellikle DUS sonrası iyi paralar hâla var ama düşünmediysen sen bilirsin(el becerisi falan da lazım aslında iyi bir hekim olmak için kendin de var mı yetenek vs önemli) özel tıp yazmazdım minimum 6 sene verdiğin para her sene katlanacak maddi durum olarak ne derece yetebilirsiniz önemli burası. O para varsa da yatırım yapmak daha mantıklı bence.(Altın,fon,arsa) Son kalan mühendislikler de iş imkanı,okul ismi, bölüm çok önemli iyi düşünülmeli. Bölümleri bilmiyorum ama okul ismi tercih et derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tercih yapması zormuş
-
Tercihler ne zaman bitiyor bilmiyorum ama aklında bulunsun hocam, yine de gidip kampüse gezmek hocalarla vs yüz yüze konuşmak vloglardan bambaşka bi durum oluyor. Ben mesela, gittikten sonra yazmayı düşündüklerimden birini direkt silmiştim listeden. Gidince hissediyorsun doğru yerde olup olmadığını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben olsam ailem 6 yıl karşılayabilecek durumdaysa tıp yazardım çünkü geleceğini garanti altına alıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X