Şimdi Ara

Çok kibarsın bu kadar kibar olma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün başıma gelen olay. Bir kız arkadaşım bana çok kibarsın, hatta hayatımda gördüğüm en kibar erkeksin fakat bu kadar kibar olma. İnsanlar sana yaklaşabilmek için korkuyor, korkabilir gibi bir şey söyledi. Tutuldum kaldım. Ne demek istedi, ne ifade etmek istedi tam olarak anlamadım, birde kibar olmak kötü bir şey mi ki ben bunu yapmacık olarak yapmıyorum etrafımdaki herkese, her şeye karşı kibarımdır. Anlayan beri gelsin.

• odun ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanman

Arkadaşlar bugün başıma gelen olay. Bir kız arkadaşım bana çok kibarsın, hatta hayatımda gördüğüm en kibar erkeksin fakat bu kadar kibar olma. İnsanlar sana yaklaşabilmek için korkuyor, korkabilir gibi bir şey söyledi. Tutuldum kaldım. Ne demek istedi, ne ifade etmek istedi tam olarak anlamadım, birde kibar olmak kötü bir şey mi ki ben bunu yapmacık olarak yapmıyorum etrafımdaki herkese, her şeye karşı kibarımdır. Anlayan beri gelsin.

döv onu
  • Kari gibi davranma demek istemis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver odunu hocam, bülbül gibi şakıyacaktır

• Yok arkadaş anlamıyorum bu durumu. Doğal halim bu. Alanım gereği bir çok dil ve kültür öğreniyorum, ediniyorum. Yıllardır yabancı dizi, film izlerim. Kadınların tercihi hep kibar, nazik erkekler olmuştur (bu kibarlık yapıcı değil bunu yeniden belirteyim tamamen doğal). Anlamıyorum yani ne yapacağımı.
  • Kaba olsan ay ne kadar kaba, odun derler. Böyle kendin gibi olsan kibar ve korkulacak biri oluyorsun. İnsan neyse o olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşeyin fazlası zarar.
  • İnsanlar sana yaklaşmak için korkuyor, korkabilir? Hmm.
    Bazen fazla kibar insanlarla konuşmak için altyapıya sahip olman gerekirmiş gibi hissedersin, kendine baktığında çok düz ve odun birini görüp kasılırsın. Bana kalırsa kızın bahsettiği bu. Garipsediğinden ya da kaba konuşmanın daha iyi olduğunu düşündüğünden değil.
    Kafana takma olduğun gibi devam et bence.

• Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Neyin fazlası mesela Kural Bey açıklar mısınız? Hocam herkese iyi davranmak, insana insan gibi davranmak, alçak gönüllü olmak, karşısındaki kişiyi incitmeden davranmak bunlar kötü mü? İyiye iyi olunur, kötüye kötü bu 2 kere 2 fakat, karşıdaki bana kötü değilse ya da kötü niyetli değilse ben neden kibar olmayayım. Bu kızlar arızalı bence 90'li yıllarda kızların tercihi, memur olsun, akşam evine gelsin, arada bir yerlere götürsün, sakin olsun, evine bağlı olsundu, bunu isterlerdi. Şimdi kızlar, varoş olsun, kaba olsun, erkeğim olduğunu hissettirsin bu durumdalar. Bunun nedenine seymen ağa beyler. Asmalı konakta ağa rolü, ağa imajı, kalın ense mesajı verildi. Bunun nedeni bu
  • Masanın üstüne vurmazsan kız böyle lafı koyar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz gibi davranma demek istemistir

• cevap meajda saklı

"İnsanlar sana yaklaşabilmek için korkuyor, korkabilir gibi bir şey söyledi."

gay gibi davranma/konuşma diyo. ayrıca kibarlık güzel birşey.Kültürlü insanlar genelde kibar olur.

selamlar
  • Kız sana yürüyor

• bırak abi sen şu kizlari niçin takıyorsun. söylediği şeye bak: "bu kadar kibar olma". şununla ilişkiyi ler kardeş, görüşme. bu tipler kendilerine kırbaç vuran jokey arıyorlar. senin hatan ciddiye almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibar ol gerisini boşver. Ben böyleyim beni böyle seviyorsan böyle sev diyeceksin.
  • Kibarlıktan kastı mesafeli durman! Kibar biriysen kızlara yanaşmada ve onların sana yaklaşmasında sorun olabiliyor. onlar biraz daha rahat ve atak erkek görmek istiyor! Vücud dilin önemli! Çekingen uzk durmamaya çalış daha yakın ol, yanlarına gittiğinde öperek selamlaş naber de! Karşı tarafa oturma, yanına otur

• bir tane kiz icin kendini mi degistircen, zaten ulkede kibar adam kalmadi bir tanesini daha kaybetmeyi goze alamayiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

Ben de kibar bir insanım ama insanlar yaklaşırken korkmuyor çok saçma aksine daha rahat yaklaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanman

Neyin fazlası mesela Kural Bey açıklar mısınız? Hocam herkese iyi davranmak, insana insan gibi davranmak, alçak gönüllü olmak, karşısındaki kişiyi incitmeden davranmak bunlar kötü mü? İyiye iyi olunur, kötüye kötü bu 2 kere 2 fakat, karşıdaki bana kötü değilse ya da kötü niyetli değilse ben neden kibar olmayayım. Bu kızlar arızalı bence 90'li yıllarda kızların tercihi, memur olsun, akşam evine gelsin, arada bir yerlere götürsün, sakin olsun, evine bağlı olsundu, bunu isterlerdi. Şimdi kızlar, varoş olsun, kaba olsun, erkeğim olduğunu hissettirsin bu durumdalar. Bunun nedenine seymen ağa beyler. Asmalı konakta ağa rolü, ağa imajı, kalın ense mesajı verildi. Bunun nedeni bu

Ulan seymen Siz zaten olayı çözmüşsünüz.Kız bence başka bir şey demek istemiş derdini anlatamamış.Bence sessizsin demek istemiş dışarıdan soğuk gözüküyorsun ama tanıyınca öyle değilsine getirmiş lafı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.