Şimdi Ara

Çok konulu blog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site adresi : kodefendi.blogspot.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : blog
    Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : blogger

Öncelikle herkese merhaba. Daha önce açmış olduğum başarısız tr.gg ve blogspot sitelerimden kazandıgım tecrubedende faydalanarak yeni ve farklı bir blog açmaya karar verdim. Açacağım blog tam anlamıyla olmasa da teknoloji blogu olacaktı ve adının da tekno-bla bla olmaması için boyle bir isim buldum. Oncelikle isim hakkinda görüşlerinizi almak istiyorum.

İkincisi ise tasarım. Hem göze hitap eden hem de kullanıcı dostu bir tasarım olmasını istedim ve bunu bulup üzerinde küçük oynamalarla bu hale getirdim. Tasarım hakkındaki görüşleriniz de bizim için çok değerli. :)

Blogda hem teknoloji haberleri hem yazılım dersleri hem de bilgisayar sorunları çözümleri yer alacak. Ayrıca kisisel etiketi altında kişisel blog da yazmayı düsünüyorum daha sonra kisisel blog açabilirim.

İlk yazdığım bir kaç makaleyi de okuyarak blogdan nasıl para kazanabileceğimiz ve diğer bütün konulardaki fikirlerinizi- önerilerinizi alırsam çook mutlu olurum DH ailesi :) şimdiden tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaersy -- 31 Temmuz 2015; 22:31:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel ++
  • Arkadaşlar bakmanız için örnek olarak blogumu şöyle bırakayım :

http://omyuforyou.blogspot.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DonanımHaber Blog Yazarları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.