Şimdi Ara

Çok kötü durumdaım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beyler ne olru bana yardım edin bilglendirin
    sabah oyundaydım msn koxpa koydum içeri gittim geldim dc olmuşum.
    dedim sora tekrar gireim girdim server 2 aldı adamım geldi start dedimdc yazıp atıo
    kaç saattir bekliorum geçermi die geçmio.bi arkimdede aynısı olmuş ondada geçmiş dedi bn adam askıda kalmış.doğruumu bu acaba bişi sölein bana
    servere alıo.adamım gelio görünüo girmek için starta basıom atıo sölein bunun nedeni ne

• Yemişin
  • bn arkimdedeoldu ama aynısı 1 saat sora gelmiş askıda kalmış dio sn çar
    a.q orda tm 8 kişi vardı party full dü herkez msn koxp kurmuştu onlar bişi olmamış bi banamı oldu a.q
    ddedi bndede oldu bn çar geri geldi diolar a.q
  • kanka yemiş olsam oyuna giremem servere giremem pardon yazıom ıd şifremi alıo pre var serverede giriom adam gelio bnm start diomdc yiyom sora bu bn adamın yanına yeni adam açtım o girdi oyuna bu girmio start ince asıl adamımda dc verio olsa onlarda oyuna girmezzzzzz

• Gm in takdirine kalmıs durumlar vardır. Accde birden fazla yüksek lvl char olabileceğinden sadece 3 rd tool kosp vs kullanan charini banlayabilir.
  • Bencede Aslında iii yapmışlar arkadaşım kusura bakma haketmişin bende koxp a karşıyım iyi olmuş

• Uyarı almışsın.. Ben eski koxperlardanım tabi tövbe ettim Bence bırak. koxp a devam edersen 1 haftaya kalmaz ban yersin. o geçici bişedir ama tekrar koxp yaparsan. geçici olmayanını yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battle_PriesT__ -- 28 Şubat 2007; 15:52:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.