Benimde hız ve hat değerlerim de sorun vardı. 3 mbit hız vardı ama sıkıntılıydı. Arıza kaydı bırakmıştım bugün biri geldi baktı bişeyler yaptı aşağı telefon hatlarına baktı. Sonra gitti 10 dakka sonra yine geldi işlemleri bitirdi ve sonuç.
Değerler süper sizin benim hat değerleri gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De Seis
Benimde hız ve hat değerlerim de sorun vardı. 3 mbit hız vardı ama sıkıntılıydı. Arıza kaydı bırakmıştım bugün biri geldi baktı bişeyler yaptı aşağı telefon hatlarına baktı. Sonra gitti 10 dakka sonra yine geldi işlemleri bitirdi ve sonuç.
Senin zayıflama yüksek. Benimki ile aynı gerçi
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
quote:
Senin zayıflama yüksek. Benimki ile aynı gerçi
Olsun en azından benim bağlantı çok sağlam geliyor.
Srcn81
kullanıcısına yanıt
vdsl de Lord De Seis akarr...
quote:
Sorunun nasıl çözüldüğünü ve modeminin bu denli ihya olduğunu öğrenebilirsen seviniriz.
quote:
Ya şu adamlar da cts bizim apt. önüne gelmiş gitimş bişey yok demiş gitmiş. Bize de geldiklerinde gelse gitse bişeyler yapsa da 8 yükselse nolur sanki. Kömür madenleriniz pardon internet madenleriniz mi biter sanki
Gecenin bir vakti benim isteğim ve bilgim dahilinde olmadan yapılan müdahele sonucu hattın durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekicalik -- 5 Ağustos 2013; 2:15:44 >
zekicalik
kullanıcısına yanıt
Aynı şekilde, bende de gecenin bi vakti bilgi ve görgüm dışında, kendiliğinden hat değerlerim eski haline alınmış. Herhalde birçok kişide bu sorun vardı?
zekicalik
kullanıcısına yanıt
8 i alır bu hat ara yükseltsinler
Yahu yine düştü. Eskisis gibi diplerde hat değerleri. Napıyorlar anlamadım ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme