Şimdi Ara

Çok Kötüyüm Vuruldum Galiba...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yazıyı dikkatli okursanız sevinirim kimse okumasa bile konu yanlış yerde olmuş olsa bile içimi dökmek için yazıyorum
    Bizim arkadaşlar var tatile gidiyoruz her sene bu tatile bi kız geldi farklı olarak onların tanıdığı ama benim tanımadığım aramızda ben bu kızı 5 gün içinde tanıdım sadece 5 gün ve ilk günden itibaren kıza vuruldum. Ve uzun zamandır böyle bi şey yaşamadığımı fark ettim ya önceden yaşadıklarım aşk değilmiş hatta bu yaşadığımın milyonda biri bile değilmiş ya da uzun zamandır bu duyguyu tatmadığım için nasıl bir şey olduğnu unutmuşum ben ilkinin olduğunu düşünüyorum. Her neyse ben bu kızda bana karşı da bi şeyler hissettim gibi 5 gündür tanışmamıza rağmen bana çok iligli davrandı ama sanki biraz da utangaçtı. Tam sanki bana uzaktan sevdalanmış gibiydi. Bu bana instagramdan snapchatten takip falan attı. Nedense çok mutluydum uzun zaman sonra yaşadığımı iliklerime kadar hissettim hayatta olduğumu fark ettim resmen.Sonra tabii kızın -Şimdi şehir ismi söylemicem- bizim 300 km uzağımızda bi şehirede oturduğunu öğrendim...
    Her ne kadar içime otursa da tatilin tadını çıkarmaya çalıştım. Son gün geldiğinde ise içimde çok büyük bi yük vardı.Sanki hayatım boyunca taşıyacağım bir yük çünkü ona hiç bi şey söylememiştim. İşin garip kısmı sonraki yaza yine tatilde buluşacağız. Onların şehrine bi 3 yıl sonra falan taşınabiliriz öyle bi ihtimal var. (ailemle yaşıyorum şimdilik) Ben sonraki sene tatilde görünce ne yapacağım acaba acaba içinde bir sevda varsa bana karşı hala onu tutabilecek mi konuştuğu biri olacak mı ya da bunların hepsi kafamda kurduğum bir hayal mi?
    Şimdi sevgili dostlarım size demek isterim ki benim aklımdakiler şunlar:
    1.Aramızdaki 300 km yol bana o kadar yakın geliyor ki anlatamam sanki yürüyerek gidebilecekmişim gibi
    2.Ayrıca oraya taşınma ihtimalimiz var
    3.Bundan sonraki her sene arkadaşlarımızla tatile gittiğimizde o da gelicek
    4.Bir kaç sinyal aldım ufak tefek de olsa ama çok az
    Açıkçası bu kadar derin bu kadar saf ve bu kadar acı veren duyguları ilk defa bir arada hissediyorum 19 yaşındayım biraz veled'ül zinayım :D ama gerçekten çok tuhaf bi his yani size son kez şöyle anlatayım bu kız öyle çok abartılacak bi kız da değil boyu 1.68 fln sesi kapı gıcırtısı gibi ya da bi kaşığı tabağa sürtüyomuşsun gibi çıkıyo cıvık cıvık ama her duyduğumda huzur veriyodu Allahım beni nasıl bi şeyin içine attın bayadırda geçmiyo melankoliye bağladım amınakoyim yardım edin en azından bana bu işin peşini bırakma deyin ya da bırak diyosanız da bana diyin ki yüzde 1 ihtimal var ben o ihtimale inanıp o ihtimal uğruna yaşarım. Bana yardımcı olsun biri lütfen ve işin garibi bundan önceki aşık olduğum insanalrda ya da aşık olduğumu sandığım insanlarda şöyle bir durumla karşılaşmıştım:
    Unutmaya çalışmak...
    lakin ilk defa ben bu kızı unutmak istemyiorum eskiden hep unutmak isterdim hatta tanıştığım güne lanet ederim ama şu anda gram unutmak istemiyorum hayatım boyunca hatırımın bir kısmında dursun istiyorum bana unut diyerek yardımcı olamazsınız yani onu da söylim okumazsanız bile içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ediyorum size eğer buraya kadar okuduysanız seviliysunuz :)

• takan olmadı :/
  • Uzak mesafe ilişkisi zordur 3 vakte ayrılırsın ama denemeden de bilemezsin. Her şeyi göze alıp dal olayın içine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • desdestek kullanıcısına yanıt
    kardeşim şimdi bunu yapasım gelmiyor değil ama seneye bi daha görüşücez ondan sonraki sene bi daha ondan sonraki sene bi daha -şayet ki reddedilirsem- ben rahat ederim o reddedilmiş halimle de kız rahat edemezse ben o ortamı bozmak istemiyorum ben arkadaş olarak da bakarım onun gözlerinin içine o gülüşüne ben bu işi 3 sene sonra falan oraya taşınabilirsem o zaman halletsem diyorum tabi o zamana kadar her şey taze kalırsa
  • Beraber geçirdiğin zamanların keyfini çıkar derim o kadar bekleyebileceksen.

• 3 yıla kadar hayatında birçok şey değişecek, 3 yıl sonra oraya taşınma ihtimalini kafandan çıkar bikere,
    uzak ilişki zordur ama yürüten insanlar var ona bişey diyemem.
    Birde kızın sana karşı ne hissettiğini bile bilmeden anlamadan bunları kızla konuşmadan boş hayallere kapılma kardeşim üzülürsün.
  • Dostum şöyle birşey dikkati mi çekti. Bu denli etkilenen birisi neden başkalarının lafına göre konumlandırmaya çalışır kendini ? Yani şunu demeye çalışıyorum çok etkilenmişsen vurulmuşsan hatta seni hiç bişey durduramaz. Fikir istemek ayrı konu. Ama umutlarının devam etmesi buradakilerin fikrine göre olmasın. Belki hayırlı belki hayırsız. Şunları tecrübelerimden söylemek isterim sana. Uzak ilişki günümüz şartlarında özellikle 20 25 yaş arası nesilde imkansıza yakındır ve zordur. Senin yapıcağın iş uzaktan bi süre kızı çözmek aynı zamanda yine kendi duygularını test etmek. Mesaj yoluyla başarman senin yeteneklerine kalmış. Ama sana şunu diyemem işte : Arada mesafe var baştan vazgeç. Önce tanı , iyice tanı çöz ayrıntıları kafanda kur gerekirse zarfla ağızını ara bazı konularda sonra kendine gaz ver. Bunları yapmadan karşında kimin olduğunu gerçekten bilmeden bi heycanı büyütme. Saygılar

• Şu an öncesi yalandı vs. diyorsun ya, araya bir zaman koy bu da yalan diyeceksin. Bu dünya böyledir. Yaşadığın an çok yoğun, büyük gelir; öncesi yalanmış gibi gelir gittikçe sıradanlaşır ve silinir. Hatıra olarak kalır sadece. Sonra başka zaman bunu yaşadığında, o an bundan bile büyük gelir ama o, o anın büyüsünden başkası değildir. Her ne kadar su an sen bunu kabul etmezsen de zaman geçtikten sonra hak verirsin. Ve 3 yıl çok çok uzun bir süre, 5 günde bu hale gelmişsin. 3 yılda evlenip çocuk sahibi bile olabilirsin sen düşün. (vaktin büyüklüğünü düşünmen için verdim bu örneği. :d ) Uzun zamandır yaşadığımı ilk defa hissettim dedin ya, muhtemelen hayatın bu aralar tekdüze ve senin hayatında bu bir hareket olmuş ve bunun peşinden gitmek istiyorsun. Yani bilemiyorum...

• Abazalığın sonu yok

• Git söyle konuş adam gibi niyetinş belli et

• Seni beğeniyorum beni büyüledin hep senin yanında ol ak istiyorum vs..ama uzaktadayız sen gercekten deger veriyosan ayda bir git yok bana zarar verr desten sundan bundan kalurum diyosan zaman her seyin ilacı konusmayı ilerlet zaten vaziyet kendini belli eder aşk bence bir veya birkaç kez yasanır

• sonuç nedir
  • 3 seneye başka sevgili bulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.