Şimdi Ara

COK MUTLUYUM COK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img504.imageshack.us/my.php?image=7grevkalkanlj0.png

1 HAFTADIR KALKANA ++ BASIYORUM

+3 İKEN ALDIM CARI BU HAFTA +4 VE +5 TRİNA İLE BASTIM
    +6 DA SEYTANA UYDUM B2 DE 2-3 +8 WOOD VE BUSLA BASTIM TRİNA BİLE KULLANMADAN
    BUGUNDE 4-5 EZİK İTEM TRİNA VE BUSS GÖZÜMÜ KAPADIM TABİKİ TEK GÖZÜM xd ve bastım SONUC HEMEN REB TABİİ AMA BİR SORUN WAR PARAM BİTTİ B1 DE OLAN 40M VERİRSE REB GÖREV KALKANI TAKABİLCEM AMA COOOOK MUTLUYUM COK SOYULMANIN ÜSTÜNE İYİ GİTTİ WALLAH BIRAKCAKTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx12 -- 21 Ocak 2009; 12:52:00 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:34:2 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WirldPrN

sırf karizma için reb. basma belki ileride çok gözün kararır +8 denersin ama ciddiyim reb. basarsan humanlar görünce kaçar sağlam diye :D

bastım bile +8 de gözüm yok kardes
  •  COK MUTLUYUM COK

Hayırlı olsun.
  • sagolun
  • Rebirt basmazdım ben olsam. Arkadasın dedigi gibi şeytana uyup +8'e de sallanılabilir.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 21 Ocak 2009; 14:31:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Rebirt basmazdım ben olsam. Arkadasın dedigi gibi şeytana uyup +8'e de sallanılabilir.

Hayırlı olsun.

+8 e anca sallarsın anvilde sana sallar eminimki Pathosda +8 bi tane Kalkan War yani basmak oldukca zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: QmG

quote:

Rebirt basmazdım ben olsam. Arkadasın dedigi gibi şeytana uyup +8'e de sallanılabilir.

Hayırlı olsun.

+8 e anca sallarsın anvilde sana sallar eminimki Pathosda +8 bi tane Kalkan War yani basmak oldukca zor

Basması gerçekten zor ama yinede ben olsam parlaması için rebirt basmazdım. Parmalaması degil işlevi önemli.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QmG

quote:

Hayırlı olsun.

Basması gerçekten zor ama yinede ben olsam parlaması için rebirt basmazdım. Parmalaması degil işlevi önemlihaha +8 e basmam gerek yok +7 gayet iyi +7 ds satcam artık

İşlev önemli ama öncelik sekildi yanarsa yansın deyip bastım +7 ye reb bascam maradondaki ezük priestlere özenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx12 -- 21 Ocak 2009; 14:47:36 >

• Bencede keşke rbrt basmasaydın ama hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.