Şimdi Ara

Çok Net Vıdeosunu Çektiğim Tanımlanamayan Cisimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uluslararası Uzay İstasyonunu görmüş olabilirsin. Şuan bakmaya üşendim ama yörüngesini siteden bi kontrol et istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

Uluslararası Uzay İstasyonunu görmüş olabilirsin. Şuan bakmaya üşendim ama yörüngesini siteden bi kontrol et istersen.

Hocam,baktım.Hatta flight radara bile baktım,uçak geçiyordur belki diye.O rotadan hiç birşey geçmez normal de.Dün ve bugün 2 kere gördüm.Uluslar arası uzay istasyonu beyaz ışık veriyor diye biliyorum.Bu bariz açık kırmızı renkte ve biri büyük dört tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrsZombi -- 31 Temmuz 2015; 0:48:19 >
  • uzaktan kumandalı uçak veya onun gibi bir şeydir büyük ihtimalle. ufo olsaydı duramazdın.:)
    edit: dronu ufo esprisini yazmak için söyledim yoksa değildir o saatte kimse drone uçurmaz zaten hocam. bakalım ne çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 1 Ağustos 2015; 6:05:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

uzaktan kumandalı uçak veya onun gibi bir şeydir büyük ihtimalle. ufo olsaydı duramazdın.:)

Atmosfere kadar uçuyor mu onlar?Drone olsa anlarız ama senin dediğin de olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.