yaa kardeşim sözleşmesinde onunla ilgili madde var fatih TR ye ts den izin almadan gelemez bu nihat içinde söz konusu
quote:
Orjinalden alıntı: dimentica
zate bi rus takımı o kadar parayı weremez bilmem anladınızmı
yaa öyle...
teşekkürler arkadaşım beni ve diğer forum sakinleri uyandırdığın için
bu fake burdan da mı geçti yaw az önce gs topiinde görülmüştü yazık yaw böyle insanlar hala varmış
walla süper espiri sana
abi adam uzaklatirilali 2 sa olacak..hala yazi yaziyor...
in mi cin mi anlamadim gitti
ya biz bi sey talep edemiyor muyuz yonetimden...
BURADAN SESLENIYORUM...FUTBOL BOLUMUNE KOTA-SINIR-RUTBE-POST SAYISI VB TARZI ONLEM ALINSIN....
YETER ARTIKK!
quote:
hani gökdeniz mi ne gitti ya zenite aslında onun gerçek yüzü şöle trabzon gökdenizi fenerre satmadı fenerde gitti zenite para verdi gökdenizi alın die zenitte aldı asıl mantık fener gökdenizi zenitten alıcak zate bi rus takımı o kadar parayı weremez bilmem anladınızmı
quote:
yok asıl konum knight online ama gerçek doğrusu bu dur
sen KINAYT oyna lutfen
güzel kardeşim fatih tekke zaten seneye serbest kalacak ve fenerbahce seneye bedava alabileceği bir oyuncuyu neden bu sene para verip başka bir takımda oynatsın
Daha transfer olan adamın adını bilmeden nasıl basardın bunu anlamadım bencede sen KINAYT oyna
fatih degilmiydi o ya sadece gülüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: bayo1907
fatih degilmiydi o ya sadece gülüyorum
hocam sendede tereddüt gördüm
ruslarda parami yok dedinsadece petrolden 150 milyar $ kazandilar!!!daha gazlarini ve diger madenlerini saymadan.
quote:
hani gökdeniz mi ne gitti ya zenite aslında onun gerçek yüzü şöle trabzon gökdenizi fenerre satmadı fenerde gitti zenite para verdi gökdenizi alın die zenitte aldı asıl mantık fener gökdenizi zenitten alıcak zate bi rus takımı o kadar parayı weremez bilmem anladınızmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme