Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ..BİLGİNİZE İHTİYACIMIZ VAR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egealtay

quote:

Orijinalden alıntı: TİTAN-X

quote:

Orijinalden alıntı: egealtay

quote:

Orijinalden alıntı: Liu Kang

Egealtay iyi bir iş yapmış ama bir UPS'yi düşünmelisiniz. Burdan böyle hassas bir mesele için doğrudan yardım etmeye çalışmayayım, herşeyi doğru anlayıp anlatamayabilirim. En iyisi çevrenizde bulunan bir elektik veya elektronik mühendisinden yardım isteyin. Bu arkadaş cihazın gücüne bakacak, devre içeriğine bakıp düşük THD'li pahalı bir UPS gerekir mi (tam sinusoidal denilen) ya da yüksek THD'li ucuz bir UPS uyar mı ona bakacak, bu iş için uygun bir UPS var mıdır bakacak. Varsa bu UPS hem kesintiyi haber verecek, hem de olası bir gecikmeyi telafi edecek, hem de duruma göre jeneratörü çalıştırmaya gerek kalmayacak.

İstenen şey ,elektirikler kesildiğinde uyarı verecek bir sistem varmı yada bilginiz dahilinde basit bir sistem yapabilirmiyiz....lütfen yardımcı olun,

Bende basit olarak bir role ile şebeke var ise role çekecek yok ise bırakacak şebeke olmadığı için kapalı kontaklardan istediklerini 1 ad pil veya batarya ile buzer-siren çalıştırabilirler ,kartı yolladım

egealtay kardeşim kart elime geçti çok saol...nasıl yapılacağını ve neler lazım tarif edersen gerisini ben hallederim

220v/ac yazlan yere şebeke bağlayacaksın,
    Diğer sokete de bataryanın eksisini bir ucuna bağlayıp diğer ucundan da zile bağlayacaksın
    Batarya veya Pilin + direk zile bağlayacaksın hepisi bu kadar

Çizimi ekledim takıldığın yer olursa yaz veya tel açabilirsin.

Kolay Gelsin
     ÇOK ÖNEMLİ..BİLGİNİZE İHTİYACIMIZ VAR..

Tamamdır çizimde iyi oldu gerisini ben hallederim..çok saol kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.