Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ İDİ i !!!! dsc hx1 mi ? dmc fz35 mi? sx20ıs e karar aldım ama!!!:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan2101

bugün itibariyle s20ıs makinemi kullanmaya başladım bu ikinci makinem daha önce sony dsc n-2 kullandım çok memnundum fakat nette gördüğüm daha net fotolar beni böyle bir cihaz almaya yönlendirdi fakat bugün deli gibi resimler çekip duruyorum doğa insan manzara araba resimleri fakat istediğim ve beklediğim sonuçları alamıyrum hatta eski fotomdann daha kötü diyebilirm.. auto modda kulllanıyorum manuel olarak bilgim olmadığından onları hiç karıştıramıyorum..artı öğlende belirtmiştim video kayıt yapıp pc de izlerken zumlama yaparken yarıda kesikliyo ve cisim bir adım fazla atlıyo normal düz çekim izlerken birşey yok sanki pc donuyor giib oluyor nedendir anlayamadım..moralim çok bozuk videodada fotolardada :(

pc de kodek vs yüklenmesi gerekebilir. video izlediğiniz programı değiştirin. dergiden adını şu an tam hatırlamıyorum ama kılite codec gibi isimli bir kodec programını kurun. bilgisayar dergilerinden değişik programları deneyin. videoya ilginizvar madem bu ayki chip te video öğretimi cd si var. kaçırmayın. hemde video oynatıcı programını kurun. Bir de sık sık fotoğraf makinası değiştirdiğinizi yazıyorsunuz ama artık manuel ayarları karıştırmalısınız. onları öğrenirseniz ihtiyaca uygun makina alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 18 Aralık 2009; 1:19:24 >

• k-lite programını yüklemiştim videoları izliyoum fakat bazı vdeo sitelerindeki test videoların görüntüleriyle karşılatırınca açık farkı görüyorum yoksa video gayet iyi..dediğiniz cd alırım kısmetse inş. faydalı olur ..aslında sık makine değiştiriyorum ilk makinemi 2 sene önce almıştım bu ikincisi dslr geçmeden önce like alman gerek diye söylentilerden dolayı tercih ettim umarım biraz daha karıştırınca istediğim görüntüleri elde edebilirm
  • o test videolarının çoğu uygun ışık şartlarında profesyoneller tarafından çekiliyor genellikle, onları pek önemseme bence...
  • amatör çekimlerde var genelde sanırm hava şartlarından ve ortamdan kaynakladığı için net görüntü alamıyoprum.
  • Hx1 kullanıyorum.Şiddetle tavsiye ederim.Pişman olmazsınızHx1 ana başlık konusundan üyelerin çekmiş oldukları fotoğraflar mevcut...
  • sadece kodec değil izlediğin programda önemli. medya pleyerden daha iyi oynatan programlarlı deneyin. adları şu an aklıma gelmiyor. dergide oluyor devamlı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.