Şimdi Ara

cok param var.napsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk albumle birlikte 2. haftada 500000 param oldu ilk defa.grubun herseyi var bu kadar para ile napsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • 500000 Bu oyunda paradan bile sayılmıyor dostum. çoğu kişide milyarlar var o parayla hiçbir şey yapılmaz anlayacağın

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

500000 Bu oyunda paradan bile sayılmıyor dostum. çoğu kişide milyarlar var o parayla hiçbir şey yapılmaz anlayacağın

500k ya alamayacağın sey yok.Su an öyle yatsın mı para
  • Hocam mesela ne almak istiyorsun sen ondan bahsedersen yardımcı olabilirim. antika falan mı almak istiyorsun mesela? gruba zaten alınabilecek şeyleri almışsındır ekip,sahne ekipmanını belki araç olarak bowing 666 jet alabilirsin 15milyon civarı fiyatı var. onun dışında paranı beklet bence şahsi eşyalara harcama ileride klip çekince yönetmenler para istiyor onu karşılarsın.

• quote:

Hocam mesela ne almak istiyorsun sen ondan bahsedersen yardımcı olabilirim. antika falan mı almak istiyorsun mesela? gruba zaten alınabilecek şeyleri almışsındır ekip,sahne ekipmanını belki araç olarak bowing 666 jet alabilirsin 15milyon civarı fiyatı var. onun dışında paranı beklet bence şahsi eşyalara harcama ileride klip çekince yönetmenler para istiyor onu karşılarsın.

İste ne almak istedigimi bilmiyorum desem yalan olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

quote:

500000 Bu oyunda paradan bile sayılmıyor dostum. çoğu kişide milyarlar var o parayla hiçbir şey yapılmaz anlayacağın

Dediğin miktarın tam tamına 1000 katı param var. Hala kazanmaya çalışıyorum deli gibi Hani anlayacağın 500k hiçbişi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce de oyle degil mi
    7 yıl önce açıldı
    bana tavsiyeniz var mı ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

quote:

Dediğin miktarın tam tamına 1000 katı param var. Hala kazanmaya çalışıyorum deli gibi Hani anlayacağın 500k hiçbişi

Yahu anladimda ne yapilir hocam parayla.bi ota yaramiyor

• 500K ile bir şey yapılmaz arkadaşım. ben alışverişte harcıyordum günde o parayı sen beklet paranı daha çok kazanmaya bak ama oyunda yapılacaklar sınırlı. en fazla az kişide bulunan antikaları alırsın çok paran olunca bu da 500m falan oluyor yukarıdaki arkadaşın gibi

• Bende oyuna tekrar başladım , karakterim 3. gününde şuan , 750k param var ve en lüks tur aracı olan grubum var. Yani 500k çok büyük para değil.

Arkadaşın anlatmaya çalıştığı para 3k olsun 300k olsun 300m olsun sonuç olarak neye harcamamı tavsiye edersiniz 500k harcayacak yer bulamıyorum demek istemiş.

Tavsiyem sahne ekipmanı ve tur aracını max olanlar yaptıysan 1-2 tane 26/26 şarkı satın alman olur paran birikince ki tanesi 10m civarı. Onun dışında aklıma bişi gelmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

quote:

Yahu anladimda ne yapilir hocam parayla.bi ota yaramiyor

Parayla bi çok şey yapılabilir. Kitap almak ya da eşya almakla bitmiyor iş. Antika eşyalar alabilirsin mesela. Çok pahalılardır. Ya da şirket lisansın varsa mekan alabilirsin.

Mesela benim param kredi eşyaları ve mekanlar arasında dönüyor sürekli

• Yen öğrendim , oyun içinde kredili eşya alım satımını , şimdilik 1m param var biriktiriyorum çeviriler logolar avatarlar ne varsa elimden ne gelirse çabalıyorum yırtınıyorum ki 1000 kredilik işler var onları yapıp kazaniim. en son 1000 kredi için 20-25m diyorlardı bende 1m var daha çooook yolum var :D sende bunu deneyebilirsin biriktir iyice 20-25m olduğunda kredi ile şirket , hisse falan onlardan al bence :D
  • Yok benim gelirim var zaten başka yerlerden
  • beyler bahsettiğiniz oyun hangisi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Bende oyuna tekrar başladım , karakterim 3. gününde şuan , 750k param var ve en lüks tur aracı olan grubum var. Yani 500k çok büyük para değil.

Arkadaşın anlatmaya çalıştığı para 3k olsun 300k olsun 300m olsun sonuç olarak neye harcamamı tavsiye edersiniz 500k harcayacak yer bulamıyorum demek istemiş.

Tavsiyem sahne ekipmanı ve tur aracını max olanlar yaptıysan 1-2 tane 26/26 şarkı satın alman olur paran birikince ki tanesi 10m civarı. Onun dışında aklıma bişi gelmiyor.

Nasil o kadar para yapiyonuz ya

• 3 günde 750k mı? Popmundo'da bi yenilik falan mı oldu?
  • 15. günümdeyim :D 8 tane spor salonum var şuan :D 4m falanda bankada var :D Logo/Çeviri işlerinden kazandım hepsini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

15. günümdeyim :D 8 tane spor salonum var şuan :D 4m falanda bankada var :D Logo/Çeviri işlerinden kazandım hepsini :D

Oyunda İstanbul'daysan görüşebilir miyiz? Ben de yeni başladım, yardımcı olacak birine ihtiyacım var.
  • Kuzenim bana haiku verdi , bende sattım kaç adet olduğunu hatırlamıyorum. Ama haiku işinde iyi para var Kuzenimi dövcektim en sonunda verdi. 375 k ya sattım bedavadan geldi yani. Kuzeniniz , arkadaşınız oynuyorsa bu taktik tavsiye edilir
  • Oyuna yeni başlayanlar bana pm atarlarsa yardım ederim para konusunda. kendini beğenmiş ergenlerin tripleriyle uğraşmayın hiç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.