Arkadaşlar dupe var mıdır yok mudur bilmiyorum ama bana 3-4 ay önce aynı anda 2 axe düştü. Açınca bir baktım tamamen aynı iki axe. Para edecek şeyler değildi vendor ettim gittiler. Oyunda zamanında böyle bir bug vardı. Blizz'de kabul etmişti. Ordan kalan itemlar satılıyor olabilir. Ayrıca leoric signet dene itemde kaç tane değişecek özellik var ki farklı yüzükler çıksın ortaya.
Critical Hit Chance Increased by 1.0% (x1)
Increases Bonus Experience by 20-30% (x11)
Increases Gold and Health Pickup by 7 Yards. (x1)
One of 3 Magic Properties (varies) (x27) +27-35 Intelligence
+27-35 Dexterity
+27-35 Strength
Yani 11x27=297 değişik yüzük var.
Aynı yüzüklerin satılması gayet normal. He botlar ucuza satılan leoric'leri topluyorlar. Sonra bot sahibi toplu halde satışa koyuyor bakın o kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: replas
Arkadaşlar dupe var mıdır yok mudur bilmiyorum ama bana 3-4 ay önce aynı anda 2 axe düştü. Açınca bir baktım tamamen aynı iki axe. Para edecek şeyler değildi vendor ettim gittiler. Oyunda zamanında böyle bir bug vardı. Blizz'de kabul etmişti. Ordan kalan itemlar satılıyor olabilir. Ayrıca leoric signet dene itemde kaç tane değişecek özellik var ki farklı yüzükler çıksın ortaya.
Critical Hit Chance Increased by 1.0% (x1)
Increases Bonus Experience by 20-30% (x11)
Increases Gold and Health Pickup by 7 Yards. (x1)
One of 3 Magic Properties (varies) (x27) +27-35 Intelligence
+27-35 Dexterity
+27-35 Strength
Yani 11x27=297 değişik yüzük var.
Aynı yüzüklerin satılması gayet normal. He botlar ucuza satılan leoric'leri topluyorlar. Sonra bot sahibi toplu halde satışa koyuyor bakın o kesin.
arkadaşlar hem dupe var hemde bot..bu fotoları görünce sizde hak vereceksiniz..şu and auction house'a leoric signet akışı var evet resmen oluk oluk leoric akıyor hemde neredeyse hepsi ufak bid rakamlarıyla hepside aynı anda..