Şimdi Ara

Çok Pis Tırstım Ne Bu? (Creepypasta) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
15
Favori
4.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok bilinç altı falan,bu creepypasta tamamen kolpa zaten.Yok smile.dog muş yok spongebob suicide mış alayı yalan.Bunlardan korkan varsa zaten daha korku ne öğrenememiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagaviotta

Zaten kalıcı bir hasar bıraktığı da yok da bazı bünyeleri etkilemiyor zannedersem.Ben hala araştırıyorum bu tarz şeyleri belki ilginç şeyler bulurum diye.

Bana kandirmaca gibi geldi. Mesela sen bu videoyu komik video izleyin beyler diye paylassaydin kimse korkmayacakti. Psikolojik yani, kendimizi inandiriyoruz. Gercekten korkunc videolar liveleakta bulunuyor. Kafa kesme vesaire...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Abilerime izlettim gulduler dalga gectiler benle. Videoda bisey yokmus, bi robot var hareketler yapıyormuş. Bende simdi baktim bos video la, sacmalik. Bullshit baby

izlemedim ama son cümleye nedensiz güldüm.
  • En üstteki robotu açınca direk beynim bi ağırlaştı korku saldı içime ve korkunç birşey olduğunu bilmiyordum cidden etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: lagaviotta

Zaten kalıcı bir hasar bıraktığı da yok da bazı bünyeleri etkilemiyor zannedersem.Ben hala araştırıyorum bu tarz şeyleri belki ilginç şeyler bulurum diye.

Bana kandirmaca gibi geldi. Mesela sen bu videoyu komik video izleyin beyler diye paylassaydin kimse korkmayacakti. Psikolojik yani, kendimizi inandiriyoruz. Gercekten korkunc videolar liveleakta bulunuyor. Kafa kesme vesaire...

+1

izledim hafif gerildim sadece , üstelik ev boş şu an dadece gece lambam açık uzanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videolardan hiç bişey anlamadım ne garip geldi ne korkun nötr. biri cidden anlatsın allah rızası için olay ne amaç ne millet korktum falan yazmış tam olarak nedir korkutan bende korkmak istiyorum
  • Öncelikle sübliminal mesajları , bilinç altı kavramlarını araştır araştıracaksan . Bir tane robotu saçma sapan konuşturuyor gibi yapıp berbat bir şarkı söylemekle bilinç altı etkilenecekse ,vay halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 2 Mayıs 2014; 22:04:59 >
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Olay o değil aslında beyin frekanslarında olay.Muhtemelen verdiği mesaj beyin dalgalarına,frekanslarına olduğundan dolayı ürpertiyor insanı.iDoser var saçma sapan seslerle korkudan altına işiyorsun ona bakarsan dostum.Ama kişiden kişiye değişiyor bu tabi
  • sesi kapatın ve izleyin sadece ürperirsiniz. sesi açın ve izleyin çok korkarsınız heralde . emin değilim sesi açmadım. şu sesler yokmu..
  • 10 defa izledim hiç bir şey olduğu yok bence siz yorumlardan etkilenip o psikolojiyle izlediğiniz için korkuyorsunuz

• Kulaklığınız varsa bunu dinleyin
    http://youtu.be/wT1XuB95qMk
  • hakaten korkmak istiyo musun forumda bi arkadaşın attığı bi kadının kafasını palayla kestikleri bi video biliyorum bunlar onun yanında halt etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

hakaten korkmak istiyo musun forumda bi arkadaşın attığı bi kadının kafasını palayla kestikleri bi video biliyorum bunlar onun yanında halt etmiş

motorlu testere de var. kötü şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Olay o değil aslında beyin frekanslarında olay.Muhtemelen verdiği mesaj beyin dalgalarına,frekanslarına olduğundan dolayı ürpertiyor insanı.iDoser var saçma sapan seslerle korkudan altına işiyorsun ona bakarsan dostum.Ama kişiden kişiye değişiyor bu tabi

Tamam da hocam o idoserde ( denemedim bu arada ) , bazı şarkılarda ( şarkıyı tersten dinleyince , ya da arka plandaki tiz seslerle vs. subliminal mesajlar var da , burada I am fantastic deyip duran bir manken var. Ağzına vurasım geldi baya sinir bozucu ve saçmaydı. Keza miyav miyav diyen adam da öyle.

Aslında bazı şarkılarda çok mutlu olduğumuz , gaza geldiğimiz ya da hüzünlendiğimiz anlar oluyor. Bunlar da mutluluk yerine korku sağlıyor olabilir , idose deki gibi alkol etkisi vs. de olabilir , bilemedim.
  • tedirginlik var da korku yok. bi de karanlık etrafıma bakamıyorum
  • bunlar hiç etki yapmadı ama rusların yaptığı kesik kafalı köpek deneyi içimi parçaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

bunlar hiç etki yapmadı ama rusların yaptığı kesik kafalı köpek deneyi içimi parçaladı.

O nerden hocam

• Beyler size tavsiyem izlememeniz. Buyuk ihtimalle beyin dalgalarini falan etkiliyor. Uzerime bi agirlik coktuvsuan. Kotu hissediyorum.

• Mahmut Tuncer-Cenderme izle kendine gel dostum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.