Şimdi Ara

çok sağlam oyun pc si istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monitorsuz 2000 tl civarı , oyun pcsi istiyorum beni rahatlıkla 3 sene idare edicek bir makina olması lazım...

INTEL i5 750 2.66 GHz Quad Core Socket 1156 8MB
    GIGABYTE P55-UD3R, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX
    TEAM Xtreem Low Voltage 4 GB (2X 2GB) DDR3 2000 MHZ RAM CL9
    SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm
    TUL VTX 3D HD5870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 850/4800
    LIAN LI LANCOOL PC-K56 ADVANCE MID TOWER 550W PSU Kasa
    SAMSUNG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA ben pek anlamam bu toplama işinden ama nasıldır bunlar uyumlumudur değilmidir??

bi sorum daha olucak.. bende eski bir monitor war lg flatron L10S modeli yaklaşık 5-6 sene önce almıştım onu kullansam ne gibi dezavantajları olur... bu sisteme yeni monitor almalımıyım

• Bellekleri 1600mhz CL7 al, gerek yok 2000mhz'e

http://www.exa.com.tr/team/bellekler/team_xtreem-326-9247.html

Ekran kartını da HD5850 al, ufak bir o.c ile HD5870 ile aynı seviyeye gelirsin...

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=6244

Aradaki o farka da cpu cooler alırsın;

http://www.exa.com.tr/zerotherm/fan_ve_sogutucular/zerotherm_core92-335-9082.html

• Gigabyte P55 UD3R / İ5 750 / 1 TB HDD / 2*2 1333 CL7 / 5850 1GB / CM RC-690 + 720 WATT CM PSU / DWD-RW / SAMSUNG 21.5 P2250 FULL HD

2300YTL.

O monıtoru bu tarz yuksek performanslı ekran kartlarına direk baglayamazsın ve yanlıs anlama ama o ekran kartına hakaret olur.
    Görüntü kalitesi ekran kartının ne kadar ust duzeyde olsa o monıtorun verebılecegı görünntüden çok daha ötesini barındırıyor. Maddı açıdan sıkıntıya düşmeyeceksen ki 2000 ytleyı bırazdaha zorlayıp dvı cıkıslı bı lcd monıtorle helede bu yazdığım sistemle 3 sene sadece stok ondan sonrası için hız aşırtma yöntemiyle en az bi 3 sene daha ömür biçibilmeyi garanti ederim ama teknoloji bu her sene bilindiği üzere kendini yeniliyor fakat 6 sene sonraki oyunları açabilme garantisini verebilirim çünkü şuanki oyunlar ve uygulamalar bile 3.ve 4.çekirdeği aktif hale getirebileceği muamma uzun lafın kısası bu sistem seni gelecek teknolojiye en yakın kılabilecek sistem oldğuna inanıyorum. ki sen olsan alırmısın dersen kısmetse kredi kartım geldiğinde bu sistemi anında almayı planlıyorum. iyi geceler.

• yorumlar için teşekkür ederim... bende öyle düşündüm monitör konusunda... madem iyi bir ekran kartı alıyoruz bide iyi br monitor şart die ama maddi açıdan olaylar değişyior tabi... kasa yı iyi yapmak istiyorum monitorü ilerde alırım die düşünüorum ama alana kadar o performansı veremez doğru diosun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.