Şimdi Ara

Çok samimi arkadaş grubu (YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gangster06

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: Gangster06

quote:

Bir ortamda kabul edilmiyorsan bunun bazı nedenleri olabilir, ancak kimsenin peşinden koşma derim sana sırf bir ortama girmek için çünkü bu davranış bilmiyorum nasıl insanlar yalnız ileriki zamanlarda ki sana olan davranışlarına yansır, yansıyabilir ancak ortak hobileriniz var ise vesile olabilir böyle bir ortama giriş için.

Hocam durum biraz farklı yalnız . Bu çocuklar beni severler gerek sohbetim gerek davranışlarım onların hoşuna da gider ama ne bilim bir yere içmeye - oturmaya vs. Gitcekleri zaman bana hiç sormazlar . Benimde sorunum bu işte . Bu sorunu nasıl aşabilirim diye soruyorum . Ama tekrardan söylim arkadaş olarak sevip , saydıkları biriyimdir

Peki, şimdi daha iyi anlaşıldı durum. Görünüşe göre onların sıkı dostluğunun yanında sen normal bir arkadaşlık ilişkisini oluşturuyorsun. Yani klasik normal arkadaş, bu durumda onları kendi düzenlediğin ancak senin aktif rol oynayacağın bir aktiviteye davet edebilirsin. Bu sayede ortak ilgi alanlarınızı çözebilirsiniz. Bu genellikle, basketbol, futbol veya nargile kafe gibi klasik bir buluşma olursa sohbet ve geyik döndürerek bir şekilde birbirinizi çok daha iyi tanıyabilirsiniz diye düşünüyorum. Elbette umuyorum ki eğer iyi insanlar ise onlarların arasında olursun.

EBir tanesiyle derslere falan ortak giiriyorduk zaten ama o bu sene başında bıraktı . Grubun diğer üyesiylede her çıkışta sigara içer mıhabbet ederiz . 3.kişi zaten bizim etüt yerine gelmiyor ama bu 2 siyle sürekli görüşüyor. O bahsettiğim 2 kişiyle bayağı bir muhabbetim var ama etüt merkezine gelmeyen çocukla ise 40 yılda bir merhaba merhaba o kadar yani

Belirttiğim gibi ufakta olsa bir aktivite oluşturmaya çalışın, ps3 kafe gibi bir aktivite de olur sonuçta gurubun bir araya gelmesi ve seninde bu aktiviteyi yönetmen en iyi etkileşim yollarından sadece bir tanesi.

• Dostum umarim fazlalik oldugun gibi bir his hissetmezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Dostum umarim fazlalik oldugun gibi bir his hissetmezsin.

O düşüncede aklımdan geçmiyor değil adamları arayıp sormasam onlar pel aramazlar beni
  • onlara küçük sürprizler yap
  • quote:

Bir ortamda kabul edilmiyorsan bunun bazı nedenleri olabilir, ancak kimsenin peşinden koşma derim sana sırf bir ortama girmek için çünkü bu davranış bilmiyorum nasıl insanlar yalnız ileriki zamanlarda ki sana olan davranışlarına yansır, yansıyabilir ancak ortak hobileriniz var ise vesile olabilir böyle bir ortama giriş için.

Beynimi yaktın, Bu nasıl cümle böyle anlamak için 3 kere üst üste okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

arada olur öyle çözüm için bir kutu yeşil zontak yazıyorum ama 20mg olmalı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

arada olur öyle çözüm için bir kutu yeşil zontak yazıyorum ama 20mg olmalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.