Şimdi Ara

Çok strese ne iyi gelir ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seni strese sokan şeyi yoket Aynı şeyi bende yaşıyorum :C Yapcak birşey yok içimden çalışmak gelmiyor benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: scourt

quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Müzik dinlerim zaten her saniye, kavga durduk yere nasıl edeyim şimdi Tütünü 2 aydır kullanmıyorum, başka başka?

Bu arada müzik zevkimiz uyuyorsa eğer , müzik tavsiyesi isterim.Birkaç örnek versen yeterlidir.

Yabancı pop ve elektronik dinliyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: bubuz11

Seni strese sokan şeyi yoket Aynı şeyi bende yaşıyorum :C Yapcak birşey yok içimden çalışmak gelmiyor benim de

Ailemi katledeyim yani, tamam

@Rickode;

Konu senin ama ben benimsedim senin konuyu konuyu paylaşsak sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 13 Kasım 2011; 15:40:09 >

• Kesinlikle yorulana kadar yüzmek
  • Stresle savaşmaya önce kendinden başlamak lazım. ÇAY KAHVE KOLA gibi içecekler Uyarıcı içerdiğinden STRESİNİ arttıracaktır. Relax çayı yada ada çayı iç. Arkadaşlarınla çık dolaş.Hafif spor yap.Uzun süre Yanlız kalmak Stresi arttırabilir.İBADET yap.Tabi bunları bilmekten çok uygulamak insana zor gelir.
  • quote:

quote:

quote:

Müzik dinlerim zaten her saniye, kavga durduk yere nasıl edeyim şimdi Tütünü 2 aydır kullanmıyorum, başka başka?

Müziksiz olmaz bu durumlarda. Bazen iyi gelir, bazen en dibe sokar seni ama vazgeçemezsin müzikten yine de her dakika dinlemek istersin , dinleyemezsen mırıldanırsın. Zaten en basit şeylerde bile olay çıkarmaya meyillisindir , en basit şey bile bozar moralini sağlamından bu tarz anlarda. Gez dolaş , tek kalmak her zaman iyidir bana sorarsan. ( Kız meselesi mi ? )

Not : Takip.

Yok ya değil, daha çok ygs-lys ile alakalı, çalışıyorum bu sefer gençliğimi boş harcadığımı düşünüp eski zamanlarda ya da başka yerlerde yaşamak istiyorum. Çalışmasam bu sefer ne yapıcam neyle geçinicem nasıl istediğim alanlarla ilgili mesleğe sahip olcam. En çok da ne yaparsam yapayım 50 - 60 sene sonra ölcem hayatımı aptal aptal geçiriyorum zaten hızla geçen ömrümüzün 3 te birine yakınını kalan 3 te 2 yi güzel geçirmek için okuyarak felan geçiriyoruz ama güzel geçeceğinin de garantisi yok, bu tarz hayata dair kaygılar işte

Sen çalışmana bak derim. Ona odaklan , gerisi gelir emin ol. İstediğin mesleği de , yaşamak istediğin hayatı da elde edersin. Yeterli çalışman , fırsatları kaçırmaman gerekli bunun için. Tutunmak gerek , '' Ben onları elde edeceğim ! '' demek gerek , meydan okumak gerek. Bunları yapabilmek için önce o kafanda dolanan düşünceleri atmak gerekli , çalışırken ''çalışsan ne olacak ? '' diyen , ilerisini hayal ederken hayallerinin 'içine eden' o sesi susturmak gerekli öncelikle. Bunun için buradan veya başka bir forumdan öte , psikolojik destek almanı öneririm sana.

• sevdiğin insanlarla birlikte vakit geçirmek gibisi yok aslında.
  • Saç kestirmek zorunda kalmazsın
  • Spor
  • Çak 1-2 duble bişeyler.
  • Koltukların minderlerine falan tekme tokat giriş,yorulunca bırakırsın.Yada git cam eşya falan al bi züccaciyeciden boş bir alanda hepsini yere fırlat kır
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Koltukların minderlerine falan tekme tokat giriş,yorulunca bırakırsın.Yada git cam eşya falan al bi züccaciyeciden boş bir alanda hepsini yere fırlat kır

Hocam bunu yaparken dinlediğin şarkı varsa bekliyorum açıkçası.
  • düzenli uyku, sağlıklı beslenme, spor, adaçayı, kafeinden ve fast food'dan uzak dur.

• Böyle bir kedi besle
  • Stresin nedenini kökten çözmek panpaaaaaaaa Aşk olabilir sınav olabilir para olabilir neyseee artıkkk
  • Bulunsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bubuz11

Seni strese sokan şeyi yoket Aynı şeyi bende yaşıyorum :C Yapcak birşey yok içimden çalışmak gelmiyor benim de

Ailemi katledeyim yani, tamam

@Rickode;

Konu senin ama ben benimsedim senin konuyu konuyu paylaşsak sorun olur mu

Zaten ben en son baktığımda 1 cevap vardı. Sonra bir baktım 33 olmuş. Ama bu demek değil ki konuyu seninle paylaşıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Koltukların minderlerine falan tekme tokat giriş,yorulunca bırakırsın.Yada git cam eşya falan al bi züccaciyeciden boş bir alanda hepsini yere fırlat kır

Hocam bunu yaparken dinlediğin şarkı varsa bekliyorum açıkçası.

Yok maalesef

• Kola + Kahve Karışımı Yap Mutluluğu Hisset
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.