<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ENE</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kavuraki</i> <br />bu salak fırkanın bu forumda 3. veya 4. kez yayınlanışı... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Arkadaş Gs lı olabilirsin ama böyle ufak şeyler seni üzmesin... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
arkadaş ben de gs liyim ama
üstüne basa basa diyor muyum
siz şampiyonlar liginde tarıhe(!) geçtiniz diye[othr]
yaw nasıl oldu bu boyle diyen diğer arkadaşlar okumaya devam edin
siz Bosna Hersekin kösice takımı gibi şam.liginde 0 puan çekerek tarihe yazıldınız
ama biraz da geyik olsun[arindr] zaten o 0 (sıfır)puanı vermeseler di de alamayacaktınız diye
hıı bak bu fıkraları son görüşümüz olsun ona göre hııııı (tehdit değil arkadaşlar yanlış anlamayın) yoksa ben de bunu hep ısıtıp ısıtıp yazarım
diyor muyum ¿
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingülcan</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ENE</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kavuraki</i> <br />bu salak fırkanın bu forumda 3. veya 4. kez yayınlanışı... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Arkadaş Gs lı olabilirsin ama böyle ufak şeyler seni üzmesin... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
arkadaş ben de gs liyim ama
üstüne basa basa diyor muyum
siz şampiyonlar liginde tarıhe(!) geçtiniz diye[othr]
yaw nasıl oldu bu boyle diyen diğer arkadaşlar okumaya devam edin
siz Bosna Hersekin kösice takımı gibi şam.liginde 0 puan çekerek tarihe yazıldınız
ama biraz da geyik olsun[arindr] zaten o 0 (sıfır)puanı vermeseler di de alamayacaktınız diye
hıı bak bu fıkraları son görüşümüz olsun ona göre hııııı (tehdit değil arkadaşlar yanlış anlamayın) yoksa ben de bunu hep ısıtıp ısıtıp yazarım
diyor muyum ¿
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Yarası olan gocunur ben böyle şeyleri kafama takmıyorum. hayata daha önemli şeyler var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme