Şimdi Ara

ÇOK TAKİPÇİLİ KIZ/ERKEK SORUNSALI?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki hocam bu devirde böyle birinin sadakatine güvenilir mi? sevdigin kızın okadar adamla takipleşmesine müsade eder şekilde onunla olur musun?

• Takipçi sayısının sadakat ve güvenle alakası yok.

Takipçisi çok olan kişinin asosyal yada ezikte değil.

Instagram'da her kimse dengiyle karşılıklı takipleşir.

100 takipçili birinin 500 takipçili yabancı bir kişiden dönüş yapmasını bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben senin gibi bakmıyorum tam olarak. İnstagramda takip ettiğim bir sürü kız var, ben ediyorsam başkası da eder.

Ama ben sadece ailemi ve tanıdıklarımı takip etseydim kendim gibi birini isterdim.

Ama dediğinde haklılık payın var, bir sürü kişiyle takipleşen bir insanın, bir sürü kişi ile takipleşmeyen birine göre aldatma ihtimali bence de daha düşüktür.

• "bir sürü kişiyle takipleşen bir insanın, bir sürü kişi ile takipleşmeyen birine göre aldatma ihtimali bence de daha düşüktür."

yüksektir olacaktı galiba?  

• -Hattori- kullanıcısına yanıt

Yanlış yazmışım hocam.

• ya nabıcaz yüzlerce erkekle takipleşmeyen kız yok neredeyse  

• Takipçisi olmayan kiz %5 felan herhalde takipçi için sirf twitch yayini acip oradan 5 10k takipci kasan var sosyal medyada tam hayaletim

• Hocam erkek veya kız ne demek? Yani zaten bir kişi ya erkek ya da kız olur, bunu özellikle belirtmenize gerek yok.

• 64 takipçim var sayılır mı

• The Originals kullanıcısına yanıt
    takipçi olmasına bi lafım yok fakat aynı anda konuşması bana histriyonik olduğunu düşündürür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.