< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 3 Şubat 2021; 16:3:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 3 Şubat 2021; 16:3:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 17 Ocak 2021; 19:39:15 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
fiyatı dediğim yere çekmişsiniz, 120 veriyorum ileride çekmeden satın isterseniz |
160dan sattım. Başkalarını kaziklaman dileğiyle kardeşim. Ayrıca benim fiyatı düşürme sebebim satamamam değildi. Sen yazdığında ürün 260 lirayken 220-230a düştü. Bu düşüş sebebiyle fiyatı indirdim. Kimsenin parasında gözüm yok. Ürünün ederi neyse insanlardan da o fiyatı talep ederim. 120 demişsin. Eğer Skinin fiyatı 180-190 civarına düşse 120 de yapardım fiyati. Sen ürün pazarda 260 lirayken 150 teklif yaptın. Bu yaptığın ölücülüktur kardeşim. Başka açıklaması yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 14 Şubat 2021; 17:52:28 > |
ölücülük değil, indirim olmasa alan olmaz skinini, alan arkadaş da fazla fiyat vermiş skin baronda 130 civarı var diğer sitelere bakmadım bile |
Ulan çok merak ettim baktım şu Skinbaron dediğin siteye. Stattrak Minimal Wear 1 tane ilan var, ona da 38 Euro yazmışlar. Hadi stickerlari güzel de, 10 euro düş. 28 euro. Ki Floatı bu skinin 14.9. Benim sattığım 8di. Nasıl 130 lira? 1 ay önce sırf beni sinir etmek için mi kaydoldun kardeşim sen bu foruma? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahahha adami iyi susturdun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |