Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Çok Uygun Fiyata PINGPONG NEU 1-2 Almanca Kitap Seti Satın Al 13 Aralık 2016 02:21 1 1 Çok Uygun Fiyata PINGPONG NEU 1-2 Almanca Kitap Seti Pingpong Neu Almanca Eğitim Seti, fotoğraflarda da görüleceği üzere Ping Pong 1 Deutschbuch, Ping Pong 1 Arbeitsbuch+Glossar, Ping Pong 2 Deutschbuch ve Ping Pong 2 Arbeitsbuch+Glossar şeklinde 4 kitaptan oluşmaktadır. İngilizce eğitim setlerinden de bildiğiniz üzere 2 tanesi renkli baskı ve derslerde kullanılan Student's Book, 2 tanesi de alıştırmaya dönük siyah-beyaz baskı Workbook şeklindedir. Lisede Almanca eğitimim sırasında aldığım seti hiç kullanma fırsatım olmadı. Sadece 1.'nin Workbook'unda toplam 5-6 sayfa çözülmüş, diğer 3 kitap ise tamamen sıfır durumdadır. Kitapların tamamı bandrollü ve orjinaldir, fiyat tüm set 50 TL'dir. Pazarlık payı yoktur ve kargo alıcıya aittir (PTT Kargo ile tahmini 5-6 lira).Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çok Uygun Fiyata PINGPONG NEU 1-2 Almanca Kitap Seti Airties Air 5650 300Mbps Kablosuz ADSL2+ /VDSL2 Modem 30 TL'ye Antika Sistem ve Kasa Orbitrac Kondisyon Bisikleti - Çok Uygun Fiyata!