Şimdi Ara

Çok üzgünüm :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citizen. Abi çok doğru dedin şimdi Dediğini düşünicem 7.sınıf - 8.sınıf sbs ortalamam 316-320 civarı girebilirmiyim ?
  • salla gir düz liseye. Önemli olan kendi çalışman
    çalışmazsan bişi yapamazsın zaten fen lisesinde bile olsan
    bu işi başarmış çok tanıdığım var liseye girerken adam gibi bir lise tutturamamış.
    Sonra aklı başına gelmiş kendini vermiş çalışmış sağlam üniversiteler kazanmış.

herşey sende bitiyor. Liseye girince millet lise 1-2 de gezerken sen kendini verir onlardan 2 yıl fazla çalışırsan
    emin ol fen lisesine giden öğrencilerden daha iyi puan çıkartırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Teknik liseye gideceksen düz veya anadolu fark etmez ki, ikisinde de her türlü hayatın kayar. Meslek liselilerin ÖSS'deki katsayı problemini bilmiyorsun galiba. Meslek liseli iki arkadaşım var ah ah keşke gitmeseydim düz liseye gitseydim diyor. İyi düşün, ileriyi düşün şimdiye bakma. Düz (düz dediğim düz veya anadolu) liseye gir adam gibi okulunu kazan.

katsayı farkı seneye kalkıyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

sorular çok berbattı. Sınavda görevli öğretmendim. Ben bile soruları anlamakta ve çözmekte zorluk çektim. Bu soruları öss sınavında sorsalar sınava girenleri çoğu dökülürdü. Benim kızım tam 3 yıldır dershaneye gidiyor. Bütün deneme sınavlarında 1-2 yanlış çıkarıyordu. Bugünkü sınavda 8 yanlışı var. Sinirinden kaç defa ağlamış sınavda. Sorular çok zor ve anlaşılmazdı. Geçen yıl 484 puan almıştı. Bakalım bu yıl durum ne olacak?

Haklısınız. Bu sene sorular gerçekten saçmasapandı. 6 yanlış çıkardım . Hep doğru yaptığım konuları yanlış yaptım. Soruları anlayana kadar imanım gevredi. Zaten girdiğim yer berbat bir okuldu , sıralar kırıktı , çizik dolu ve sallanıyordu. Doğru okullar vermezler hiç zaten.

Ben de geçen sene 485 Almıştım . Bu sene 475 civarı bekliyorum. Kocaeli Fen Lisesine gireyim bana yeter.

• Geçen sene çok kolaydı sanırım sbs 440 aşağısı alanı görmedim
  • bende 8.sınıf sbs ye girdim sınava türkçeden başlayayım dedim fakat ilk bulmacalı soruyu pek anlamadım ve geçtim tabii insan bi kötü oluyo.Diğerlerini yaptım Matematik'te 2 yanlışım var ikisinide dikkatsizliğim yüzünden kaybettim.İşlemlerde -(-) + eder ya - almışım ben :( Diğer soruda da olabilir diyormuş olamaz anlamışım:( Neyse yani kolay bi sınav değildi umarım iyi liselere gideriz.Çok heyecanlı değilim ama yinede lise ortamı felan yeni arkadaşlar öğretmenler bakalım ne olucak allah hepimizin yardımcısı olsun.Ha bu arada Türkçedeki bulmacalı soruyuda sınavın bitmesine 15 dakika kala çözdüm doğru çözmüşüm
  • hehe benım sadece 3 yanlış vr 2ing 1fen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death Note

Geçen sene çok kolaydı sanırım sbs 440 aşağısı alanı görmedim

Hocam gecen sene 404 yaptım :D bu sene de 420 yaparım heralde:D
    Not :Sınava Pek Fazla calısmadım :D
  • kaçıncı sınıfsınız siz, 6 mı? indirip bakıyım sorulara kolay mı zor mu?

siz çalıştığınıza inanıyorsanız ve kötü geçtiyse kafanıza takmayın. her şey olacağına varır. ayrıca anadolu ve fen liselerini gözünüzde büyütmeyin. çalışan her yerde çalışır. ben 2006 oksye girip kazanmıştım zamanında, sınavlar oldukça zor 3 senedir her sene canımız çıkıyor dönem sonunu getirebilmek için. konu anlatımı olarak hocan iyiyse iyi, kötüyse kötü. yani kafanıza takmayın çok. önemli olan öss.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

kaçıncı sınıfsınız siz, 6 mı? indirip bakıyım sorulara kolay mı zor mu?

siz çalıştığınıza inanıyorsanız ve kötü geçtiyse kafanıza takmayın. her şey olacağına varır. ayrıca anadolu ve fen liselerini gözünüzde büyütmeyin. çalışan her yerde çalışır. ben 2006 oksye girip kazanmıştım zamanında, sınavlar oldukça zor 3 senedir her sene canımız çıkıyor dönem sonunu getirebilmek için. konu anlatımı olarak hocan iyiyse iyi, kötüyse kötü. yani kafanıza takmayın çok. önemli olan öss.

biraz baktım şimdi ingilizce ve almanca oldukça basit. genel olarak soru tiplerini çok değiştirmişler. ezberden çok mantık yürütmeye dayalı sorular. çok da zor gelmedi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.