Şimdi Ara

Çok yakın bir karşı cins arkadaşınızla evde nasıl vakit geçirirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şişe cevirmece oynarım.Sonra piştiye geçeriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARIKAT_fr

aSiKaN en iyisi sen arkadasa avatarindaki guzelikten bi sarimlik ver bak nasil vakit geciriyorlar

Auhauzhuaa şişe cevirmece 2 kişiyLe cok sevkLi oLuo :)))
  • bu hatunlardan korkcan hajı.bizede bu şişe çıvırttırmaca oynatmışlardı.dengelenler birbirini öpüyodu tabe ama madalyonun bide dier yüzü vardı3 kıza galiba 6 yada 7 erkekti

BEN OYNAMADIM TABE
  • valla şunu söyleyeyim abimin sınıf arkadaşı var bizim apartmanda üstümüzde ilköğretimden tabi ilköğretimde iken abim üst kata çıkardık onların evine benimle aynı sınıfa giden fakat şubelerimiz farklı olan 5. kattaki komşu da iner abim ben farklı şubedeki arkadaş abimin sınıftaki arkadaş ve o kızın erkek kardeşi(muhaha çocuk oynamayı bilmiyo kekliyoz ) bu şekilde vakit geçirirdik

eskiden okuma yazmam yok iken monopoly oynuyorduk(apartmanca apartmanda -16 lar toplanmıştı o -16 lar şimdi 17 2 tanesi 18 1 tanesi 16 oldu tabi geriye kalan abim ve ben idik(üst komşular o zamanlarda yoktu apartmana ilk taşınan bizlerdik) bu şekilde vakit geçiyo monopoly rulaz derim
  • bizde onu ddik saten :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20.000.000TL

En iyisi bira+çerez+film
    Yiyecek bişeyler hazırla yada hazırlat büyük ihtimalle birayı sevmiyordur içecek başa bişey bul. Film yedek silahın olsun baktın sohbet baydı, yada biri takıldı çıkarır filmi izlersiniz(Dandikten bi film olmasın güzel olsun).Sonra muhabbet gene bayınca internete felan gir gene olmadı chate gir birilerini işlet gene olmadı bu forumu okut ;hem gül hem rezil ol

• Azıajzajızjaıaj

özeLLikLe bu topici okut ona :)
  • müzik dinleyin film seyredin yada ona sor ne yapalım diye...
  • Önce bi çay koydur benim arklara ben koyduruom servis yaptırıorum vakit nasıl geçio anlamıyorum bile euhauha
  • madem yakın arkadaşın.. sohbet edin. okadar teleşlenmaya gerek yokki.
    ama çay sigara yanında iyi gider
  • pul koleksıyonunu goster
  • sıvı değişimi yapın
  • maden yakın arkadaşın insan yakın arkadaşını böyle milletin ağzına sakız edermi .. millet hemen xxx e çeviriyo olayı işte bu yüzden türkiye erkek kadın arkadaş olamaz olsa bile fazla uzun sürmez..
  • +1 muckerx

• çayda çıra ögret yada ne bilim banyo yapın film seyredin(çok geniş bi film arşivim vardır) top oynayın elim sende falan oynayın saklambaç oynayın için alem yapın
  • Bence dvd kiralayın.Alın cipsleri de oturun film izleyin.En azından film bitince konuşacak bi mevzu olur.
  • niyet belli zaten lafa söze gerek yok.
  • yaw adamın niyeti belli işte, ne olcak çok yakın karşı cins bir arkadaşınızla diyor, ne yapmak istiyo olabilir,

madem sıkıntıdasın o zman bir arkadaş değil de üçbeş arkadaş olun, daha fazla kiş olsun sıkılmazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

yaw adamın niyeti belli işte, ne olcak çok yakın karşı cins bir arkadaşınızla diyor, ne yapmak istiyo olabilir,

madem sıkıntıdasın o zman bir arkadaş değil de üçbeş arkadaş olun, daha fazla kiş olsun sıkılmazsınız

En GuseL cevabı aLmıshın...
  • Forumun ortak kararı şu :

Kıza kay sende rahat et forumda ..

Ulan hiç birinizin yakın arkadaşı olmadı mı? Kız?

Çay iyidir balkona çıkın çay için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.