ss koy bizde karar verelim yakışıklımıısın deilmisin.. neye benziion.. vs.vs
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan_4423
bana da okulda (erkek ve kız özellikle erkek) arkadaşlar çok yakışıklısın fln diyolar yoksenin yerinde olsam okulda elden geçilmedik kız bırakmazdım diyolarr akrabalar da öyle..hatta kardeşler arasında en iyisi ben mişim öyle diyolar walla..ama gel gelelim bi manita yapamıozz..çok sevdiğim oldu ama açılamadm fln..zati çıksam nolcak walla masraftan başka bişi deil..
Aynı durum +10000000
yasiniz ufak olabilir kalkmiyor olabilir seytan tuyunuz eksik olabilir hersey olabilir ama en gereksizi neden olmuyor demektir akisina birakin olaylari 1 kere oldumu zaten corap sokugu gibi gelicek gerisi ah ah bedne derdim kucukken ilk ne zaman olucak diye simdide kurtulmaya calisiyoruz kim ugrasicak bulus et falan hic gelemem!!!
ammada mütaviziyiz ha
100 kıza sormuşmu bakem
bos iş bunlar git karakoye taksime iyi gelir sana
quote:
Orjinalden alıntı: MH
bunlarda yakışıklıyım diyor
HAHAHHAHHAHAHHAH genç seninde arkadaşın hem ukala hemde abazaymışlafa bak yakışıklıyım
quote:
Yakışıklı adamlar hocam.Sen pardon senin arkda bunlar gibiyse zor biraz
yakışıklıysa sorunen önemli sorun aşılmış zaten..geriye kalanlar kendine güven ve cesaret .. gerisi gelir. siz erkekler biraz tuhafısınız gerçi ama neysee
bız boleyız (gayee sız bayanmısınız?)
quote:
Orjinalden alıntı: trnkzc
bız boleyız (gayee sız bayanmısınız?)
kime göre yakışıklı?
quote:
5 numaraya bittim
Ben şöyle bir ifade ile tanımlayayım istersen, ne hipi ne cool gözüken insanlar gördüm, adam daha ağzını kapatıp yemek yemeyi bilmez pavurya gibi sağa sola saçar. Sakız çiğnerler genelev kadını ...k yemiş
Bazıları vardır boy pos şekil herşey vardır, etrafa salak salak bakarlar.
BazılArının altına araba verirsin akşamın köründe güneş gözlüğü takıp makas attım zanneden tipler.
Ama ne hikmetse bunların hiç birini yapmam, bu güne kadar tek sevgilim var o da öyle kalacak, ne yazık ki yüzüme bile bakmıyor. yaptığım hataların ceremesini çekiyorum.
Kro olduğumu söyleyenler var, ama kro değilim Türk örf adetlerine göre yaşamak kro sayılıyor günümüzde
Şu felsefe ile yaşama tutunuyorum, bazı şeylerin yeri başka türlü dolmuyor, HAYAT 3000/D/D BAŞLAR...
arkadaşının resmi varmı varsa koy biz karar verelim
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
arkadaşının resmi varmı varsa koy biz karar verelim
quote:
Orjinalden alıntı: E.A.K.K
Ben şöyle bir ifade ile tanımlayayım istersen, ne hipi ne cool gözüken insanlar gördüm, adam daha ağzını kapatıp yemek yemeyi bilmez pavurya gibi sağa sola saçar. Sakız çiğnerler genelev kadını ...k yemiş
Bazıları vardır boy pos şekil herşey vardır, etrafa salak salak bakarlar.
BazılArının altına araba verirsin akşamın köründe güneş gözlüğü takıp makas attım zanneden tipler.
Ama ne hikmetse bunların hiç birini yapmam, bu güne kadar tek sevgilim var o da öyle kalacak, ne yazık ki yüzüme bile bakmıyor. yaptığım hataların ceremesini çekiyorum.
Kro olduğumu söyleyenler var, ama kro değilim Türk örf adetlerine göre yaşamak kro sayılıyor günümüzde
Şu felsefe ile yaşama tutunuyorum, bazı şeylerin yeri başka türlü dolmuyor, HAYAT 3000/D/D BAŞLAR...
ya bu kadar benzer tarafımız olur
sen emrak etme kimin ne oldugu anlaşılacak benim çevremde ilk başta bana kro gözü ile bakıyorlardı sonradan herkes kimin ne oldugunu anlıyorlar
kroluk örf ve adetse sadakatse delikanlıca yaşamaksa kroyum
quote:
Orjinalden alıntı: polatüründül
Bence sen diyosun. Utandıgın ıcın arkadasını bahane edıyosun. Kız bulamıyosan,sende bişey eksik.
bencede
ek olarak;
herşey tip değildir bunu oğren(sin)
benim sevgim değerlidir, herkesle aşk duygularımı paylaşamam. türkiye değil dünyada erkek kadar da kız var. öyle çok entere edici birşey değil benim için. kendimi karizmatik, zeki, zevkli ve efendi buluyorum. bir kız ile ilişki yaşayacaksam buna değecek biri olmalı. en önemlisi ego sorunum yok, kendimle mutluluyum ve gurur duyuyorum......
böyle bir durumun olmalı bence.en azından benim öyle.haa dersin aynaya bakınca kendimi yakışıklı bulmuyorum.kaşımı gözümü yada burnumu beğenmiyorum. dorudur.allah vergisi birşey bu zaten.kimse kendisinin kazanmadığı sadece şansıyla elde ettiği allah vergisi birşeyle övünemez, daha doğrusu övünmemesi gerekir.
diğer yandan kendine güvenin tam olsun. sağlam bir karakter yapın olduğunun farkındaysan, istediğin herşeyi başarıp geçmişine yazmışsan ve bunlar aklına geldikçe birkez daha kendinle gurur duyabiliyorsan zaten farklısındır.
ve hayatımda gözlemlediğim birşeyi paylaşmak isterim.
bu anlatmaya çalıştığım yapıda bir insan ile ukela ve kendini beğenmiş bir insan yapısı arasında çok ince bir çizgi var. bütün meselede bu zaten. herşeyin farkında olup ona göre davranabiliyorsan adam gibi adam, böyle biri olmaya çalışırsan ukela ve ezik olursun...
herkesin herkesten farklı olduğunu düşündüğü şeyler vardır. kendindeki bu yönleri geliştirip kendinle gurur duyacak ve özgüven verecek donanıma sahip olamaya çalışmalısın. boş boş geçen günler nereye kadar. ölüp gidiceğiz. herşeyi deneyip tatmak ve zevk almasını bilmek lazım.