Şimdi Ara

Çok Yanlış Yaptım Çok... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki son olarak cold + fire mı? cold + light mı vereyim?
  • SANA Bİ tavsiye kardeşim şu anda 100 ff çarlar 150-200 tl arası birazcık para biriktir az sigara iç ne bilim vs. 150 tl ye 200 tl ye harika çarlar alabilirsin.

yapılanma konusuna gelince pvp ağırlıklı düşünoyorsan pecheon fire cold git

uniq vb için düşünüyorsan pecheon fire light olsun çarın ama dedim gibi senin bu çarı adam etmen en az 6 ayını alır. halbuki 1 ay 2 ay para biriktirsen 100ff çar alırsın hemde oyunun tadını çıkarırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

SANA Bİ tavsiye kardeşim şu anda 100 ff çarlar 150-200 tl arası birazcık para biriktir az sigara iç ne bilim vs. 150 tl ye 200 tl ye harika çarlar alabilirsin.

yapılanma konusuna gelince pvp ağırlıklı düşünoyorsan pecheon fire cold git

uniq vb için düşünüyorsan pecheon fire light olsun çarın ama dedim gibi senin bu çarı adam etmen en az 6 ayını alır. halbuki 1 ay 2 ay para biriktirsen 100ff çar alırsın hemde oyunun tadını çıkarırsın.

Kendim kasmaktan daha çok zevk alıyorum önerin için teşekkürler dostum.
  • tabi en güzeli kendin kasman. ama şu var zaten 110 level geldi 100-110 arası kendin kasarsın yani alcan zevk artık daha mutlu olursun. dier türlü kendini hem çok yıpratırsın hemde çarı çok zor toparlarsın.

yine de kendin bilirsin tabi.
  • Bence kendin kas, oyunu öğrenmen için faydalı olur. Okçuların nukerlerini pek bilmiyorum; ama ben ch char açsaydım mutlaka lightinig açık olurdu. Yavaş çekilmiyor ya Onun yerine %50 Speed Drug alırsan ayda 130m, %100 Speed Drug alırsan ayda 360m olur.
  • Pacheon+cold yanına fire açarak devam edebilirsiniz. Biraz uğraştırır ama fire'yi de levelinize çektiğiniz zaman güzel bir charınız olacak. Sp sıkıntısı her char çeker. (Aylarca ongda kasanlar hariç.)

Yeni başlayan birisi olarak aylarca ong farm yapsanız oyundan soğursunuz. Devam etme kararı almazsanız hangi karakteri açacağınızı söyleyin, en uygun builde karar vermeniz için yardımcı oluruz.
  • işin zor herkesin ilk çarı hatalı olur yavaş yavaş tecrübe ederek oyunu öğreneceksin benm gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

Pacheon+cold yanına fire açarak devam edebilirsiniz. Biraz uğraştırır ama fire'yi de levelinize çektiğiniz zaman güzel bir charınız olacak. Sp sıkıntısı her char çeker. (Aylarca ongda kasanlar hariç.)

Yeni başlayan birisi olarak aylarca ong farm yapsanız oyundan soğursunuz. Devam etme kararı almazsanız hangi karakteri açacağınızı söyleyin, en uygun builde karar vermeniz için yardımcı oluruz.

Aslında 0 dan nüker kasmak istiyorum ama yine en baştan onga git 2 ay dur sp kas falan düşündükçe içim kararıyor. Ama şu an ki charlada işim kolay değil

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Pacheon+cold yanına fire açarak devam edebilirsiniz. Biraz uğraştırır ama fire'yi de levelinize çektiğiniz zaman güzel bir charınız olacak. Sp sıkıntısı her char çeker. (Aylarca ongda kasanlar hariç.)

Aslında 0 dan nüker kasmak istiyorum ama yine en baştan onga git 2 ay dur sp kas falan düşündükçe içim kararıyor. Ama şu an ki charlada işim kolay değil

nuker açtığında hem memnun olduğun bi build açmış olursun hemde şu anki işinden daha kolay olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

quote:

quote:

nuker açtığında hem memnun olduğun bi build açmış olursun hemde şu anki işinden daha kolay olabilir :)

Yok ben charıma devam edeyim en iyisi aylık sp ticketlardan alırım 2-3 milyarda çektim mi idare eder beni Oyunla ilgili sorularıma bu topicten devam ederim kirlilik olmaması amaçlı. Yardımlarınız için hepiniz sağolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

quote:

quote:

Yok ben charıma devam edeyim en iyisi aylık sp ticketlardan alırım 2-3 milyarda çektim mi idare eder beni Oyunla ilgili sorularıma bu topicten devam ederim kirlilik olmaması amaçlı. Yardımlarınız için hepiniz sağolun

Forumda kirlilik olmamasına keşke herkes senin kadar dikkat etse :)

• cümlenden çok pişman oldugun anlasılıo. takma o kadar oyun bu . yarın bigün 2-3 data silinir hepsi gider. gerçek hayat takıl oyununu oyna ama kafanı fazla yorma ona. silkroad ile aşırı zaman geçiren biri olarak benden sana tavsiye.
  • Sroyu biraktim :D
  • quote:

Sroyu biraktim :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.